Pels volts de Sant Joan vam tancar la temporada regular al Casal del Xirusplai. A l’estiu, però, no ens aturem i tenim mil i una propostes per passar la temporada de calor de la millor manera possible.

DEL 26 DE JUNY AL 14 DE JULIOL tenim obert el Casal d’Estiu del Xirus. Tres setmanes plenes de gimcanes, diversos tallers, jocs d’aigua i excursions al Tibidabo, Illa Fantasia, el Museu de la Xocolata de Barcelona o el Bosc Urbà. Tres setmanes on la diversió està assegurada.

Casal Estiu Xirus

DEL 17 AL 26 DE JULIOL: El grup dels Súpers farem ruta pels racons més màgics i meravellosos de la Costa Brava. Fent camí cap al Cap de Creus coneixerem a fons la costa de l’Alt Empordà de Roses al Port de la Selva.

DEL 17 AL 26 DE JULIOL El grup dels Joves coneixerem Menorca a fons fent ruta per la segona illa de l’arxipèlag balear. Excursions a peu o amb càiac pel sud de Menorca per gaudir d’un dels paratges més bonics que ens ofereix Ses Illes dormint a kes seves platges i acabant ruta a un camping per gaudir dels pobles més a l’interior

DEL 20 AL 29 DE JULIOL: Temps per a les Colònies. Durant 9 dies, el Mas Colltort de Sant Feliu de Pallerols (a la comarca de la Garrotxa) serà el centre neuràlgic de 9 dies de Colònies, d’integració i coneixença de l’entorn natural per aprendre a respectar-lo.

Inscripcions, els dies 5, 7 i 10 de juliol de 18:00 a 20:00 h. al nostre local de Jaume Borràs 16. 

Colònies estiu Xirus 2017

 

I així serà l’estiu 2017 al Xirusplai. Us recordem que ben aviat obrirem places per la nova temporada 2017-2018 del Casal i que us esperem amb moltes ganes d’aprendre i passar-ho bé!

Bon estiu Xirus!