Benvinguts a la prèvia d’una temporada, la 2017-2018, la de l’any 77 de la secció de bàsquet que es presenta molt interessant, amb moltes novetats i moltes cares noves.

Aquesta nova temporada al bàsquet de Can Cartrons està formada per 19 equips inscrits a la Federació Catalana de Bàsquet: 12 equips masculins i 7 femenins. Sumeu-li, és clar, la nostra Escola de Bàsquet cada cop més consolidada, eina fonamental en l’educació a través de l’esport de la cistella.

Una de les principals novetats en aquest àmbit és el retorn del Sènior A, el Círcol Cotonifici a Copa Catalunya, la Divisió d’Honor del Bàsquet català, després de quedar en 7ena posició global a Primea Catalana i el ball d’ascensos i descensos compensats de la temporada passada.

Sènior A - Montgat

L’altre gran novetat és la inscripció del Júnior femení al grup 2 de la Preferent, després de guanyar el juny passat el Campionat de Catalunya Interterritorial a Manresa, Quatre anys després de la darrera presència d’un equip Júnior a la màxima categoria de l’especialitat, el Círcol, i en aquest cas un equip femení repeteix presència en aquest nivell.

 


Aquest any, i seguint amb el bàsquet femení, tindrem dos equips Sènior, un a Segona Catalana i un altre a Tercera. També tindrem presència Sènior a la Territorial masculina amb el Círcol C

Sèniors a banda, seguim apostant fortament per la formació de jugadors del planter. Amb una base de 170 nois i noies que nodreixen les categories de formació i fent més gran els valors de l’educació en l’esport que vol transmentre el Círcol des del bàsquet.

Moltes cares noves a pista i a banqueta, començant pel Sènior A, el Círcol Cotonifici amb Juli Jiménez, el nou entrenador d’aquest nou projecte Círcol a Copa. I amb ell, altres cares noves, alguns canvis de noms a les banquetes dels equips de la casa i moltes cares noves que se sumen al projecte del bàsquet Círcol. A tots, moltes gràcies per confiar en nosaltres.

Com també moltes gràcies, a tots els col·laboradors i empreses que ens doneu suport: Cotonifici, Centre Mèdic La Vila i Arts Gràfiques Venus que un any més ens acompanyaran. I gràcies també a Pastisseria Catalunya que serà patrocinador del Sènior A femení i s’incorpora a la casa.


Nosaltres ja estem en dansa amb els primers entrenaments i amistosos de Pretemporada posant-nos a punt per la nova temporada que encetarem aquest cap de setmana amb la disputa de la Copa Badalona tant en categoria masculina com femenina.

Benvinguts a la temporada 17-18 al bàsquet de Can Cartrons. Ens espera una temporada espectacular. No us la perdeu!!!