La 31a edició de la Copa Badalona ha obert la temporada oficial 2017-2018 a la secció més esportiva de la casa. Els Sèniors A masculí i femení han jugat els seus primers dos partits d’una temporada que es presenta apassionant tant a Copa Catalunya en el cas dels nois com a Segona Catalana en el cas de les noies. Partits que han servit per conèixer les primeres sensacions de joc, ritme i dinàmica de la temporada

La Copa Badalona enceta el curs 17-18 i els primers guarismes que són aquests:

Resultats 1-3 de setembre bo

El Sènior A femení, el Círcol Centre Mèdic La Vila va ser el primer equip Círcol en fer el salt inicial a la temporada. Amb un equip reforçat per Júniors, el conjunt de David Palomares i Nerea Castro s’enfrontaven a un consolidat Minguella de Primera Catalana. Després d’uns primers minuts de domini Círcol, les rivals prenen el pols al matx i ja no el deixarien. Màxima diferència definitòria al voltant dels 20 punts al 3r acte amb un Círcol que mai deixa de lluitar i perdre la cara al matx. La prova: a manca de dos minuts pel final el Círcol s’atança a l’electrònic a 6 punts del contrincant. Al final, derrota de 13 en un bon partit d’un Círcol bregador i encara sense l’equip al complet que lluitarà a Segona Catalana d’aquí poquet.

Copa Badalona 2017 - Minguella- Sèn fem

El Círcol Centre Mèdic La Vila va fer el salt inicial a la temporada Círcol 17-18

A continuació, el nou projecte del Círcol a Copa Catalunya masculina s’encetava a La Plana davant el Cultural de Tercera Catalana. Després d’una vibrant arrencada i un matx amè, el Círcol Cotonifici veia com el seu adversari imposava el seu ritme lent i pesat al llarg del matx que impedia que el conjunt de Juli Jimenez pogués córrer. No és fins al final, quan el Círcol rubrica la victòria, gràcies a esporàdiques espurnes de joc elèctric que trenquen la letargia del matx.

Patit triomf del Círcol Cotonifici al debut a Copa Badalona davant el Cultural

Diumenge, les noies encetaven de bon matí la jornada amb el partit de consolació del seu grup. El Círcol Centre Mèdic La Vila va caure clarament amb el Llefià

A la tarda, segon partit de la fase de grups a la Copa Badalona masculina. El Círcol s’enfrontava al Sant Josep B, nou equip a Tercera jugant-se el bitllet per les semifinals de la setmana que ve. Igual que divendres, els parroquials van oposar molta resistència al Círcol que li costa trobar la bona dinàmica. Fins i tot el Sant Josep domina el matx en molts compassos. No és fins a 20 segons pel final, després de remuntar 10 punts en contra quan amb un triple el conjunt blau segella el pas a la següent ronda de la Copa.

Nova patida victòria del Círcol Cotonifici davant el Sant Josep B a la Copa Badalona

Ja hem arrencat temporada i no pararem fins al juny. Torna el bàsquet a Can Cartrons. Que el gaudiu. Us esperem la setmana que ve a les semifinals de la Copa Badalona a La Plana

Fins a la setmana que ve!

Salut i cistelles