Cap de setmana de tres dies per la Festivitat de la Diada de l’11 de setembre, marcat per un sol compromís oficial al bàsquet de Can Cartrons. La primera semifinal masculina de la Copa Badalona 2017 ens servia un duel de Copa Catalunya que resultaria únic en aquesta temporada 2017-2018. El Sènior A, el Círcol Cotonifici, enquadrat al grup 2 de la Divisió d’Honor del bàsquet català s’enfrontava al Badalonès, equip del grup 1. Per tant, el duel de dissabte va ser l’únic oficial que blaus i vermells disputaran al llarg de tot el curs. Un duel apassionant que repassem tot seguit i que va acabar amb triomf del Badalonès.

Com diem va ser un duel magnífic i vistós amb dos equips amb filosofies de joc ofensiu molt similar: atacs ràpids, defensa asfixiant i bon llançament de llarga distància. És el Círcol que assesta el primer cop a la semifinal amb un primer parcial que els catapulta a diferències màximes de 11-13 punts al primer quart. A posteriori, el Badalonès imposa la seva llei i iguala l’encontre a l’arribada del descans.

Copa Badalona 2017 - semis - Círcol - Badalonès

Derrota amb bones sensacions del Círcol Cotonifici davant el Badalonès a les semis de la Copa Badalona

A la represa, segueix la igualtat i cap dels dos contendents és capaç d’obrir forat. Al darrer període però, l’experiència, la veterania, el físic i l’anotació de tres, que fins al moment havia estat esquiva fa que el Badalonès prengui un coixí definitiu de 10 punts insalvable per un Círcol de Juli Jiménez que, això si, no deixa mai de lluitar.

En definitiva, bones sensacions del nou projecte Círcol a Copa amb aquest partit de Copa Badalona amb un rival de Copa Catalunya. A partir de l’1 d’octubre ens esperen grans tardes a La Plana amb el Sènior A, el Círcol Cotonifici 2017-18 a Copa.

La temporada oficial es mescla, aquestes primeres setmanes amb amistosos de preparació dels equips de la casa que ja han començat els entrenaments regulars de la temporada. A tall d’exemple: bones sensacions del Cadet A a Arenys, del Júnior Preferent femení a pista del Boet de Mataró, del Sènior B que, sent equip de Tercera, cau ajustadament a pista del Cabrera de Segona i del Júnior B a Sant Cugat. Per altra banda, el Cadet A femení cau clarament a pista de l’AECAM.

Pretemporada Cadet A masc

El Cadet A masculí va tenir compromís de pretemporada a pista de l’Arenys

Més enllà de l’actualitat estricta al parquet, tanquem crònica amb una notícia d’actualitat El proper 19 de setembre arrenca la nova temporada a l’Escola de Bàsquet en període gratuït de proves per a tots aquests nois i noies de 4 a 7 anys (nascuts entre 2010 a 2013) que vulgueu iniciar-vos en l’esport de la cistella amb el Círcol. Per a més informació envieu un mail a area.tecnica.circol@gmail.com.

Els de “El Final de la Jornada” tornem la setmana que ve analitzant la primera jornada de Lliga amb la participació, de moment, de 6 equips. Fins aleshores que tingueu bona setmana.

Salut i cistelles