La temporada teatral a Can Cartrons s’obre aquest diumenge 24 de setembre amb “Els bojos del bisturí” i la Companyia Betúlia Teatre.

Els bojos del bisturi

Ray Cooney, un dels grans autors de la comèdia del West End de Londres, una de les meques mundials del Teatre, ens porta un vodevil clàssic, una hilarant comèdia de portes que s’obren i es tanquen en el marc de la sala d’espera d’un hospital. Un prestigiós doctor que prepara la conferència més important de la seva vida, la seva esposa, un munt de personal de l’hospital, un agent de policia, i personatges inesperats. L’absurd i les situacions surrealistes se succeiran durant dues hores de riure assegurat

Betúlia Teatre, la companyia amateur de l’AMPA de l’Escola Betúlia ens porta per aquest diumenge 24 a les 18.30 al Círcol, “Els Bojos del bisturí”, una gran comèdia per obrir la temporada al Teatre de Can Cartrons.

Si no podeu venir aquest diumenge 24, la setmana que ve tindreu dues oportunitats més: el dissabte 30 de setembre a les 21.30 i diumenge 1 d’octubre a les 18.00

Us esperem!