Aquest cap de setmana s’ha repetit el mateix patró de joc de la setmana passada amb els mateixos 6 equips del Círcol que van competir oficialment. A aquest fet, sumeu-li, a més, la disputa de la 13a edició de la Minicopa tan masculina i femenina amb la molt bona participació tant del Mini 1, que va estar a punt d’accedir a les semifinals com del Mini femení que amb manca d’efectius i reforçat des del Premini va haver de competir amb tres grans rivals.

Com sempre, abans de tot, donem una ullada al món dels resultats que ens deixa el cap de setmana.

Resultats 23-24 de setembre
En un cap de setmana amb molts duels locals, arrenquem, però, amb l’únic partit a fora de Badalona de la jornada. Era el dissabte, al Municipal de Les Planes de L’Hospitalet de Llobregat on el Sènior A femení, el Círcol Geseport visitava el primer camp a Segona Catalana de la temporada, el del Club Esportiu Joventut de la vila riberenca. Les locals es van mostrar molt superiors en el joc i el físic i no van donar opció a les noies de David Palomares i Nerea Castro que, malgrat algun bon moment a finals del segon quart, no van poder fer massa cosa. Ànims!

CEJ Hospi - Sènior A fem

Derrota clara del Sènior femení, Círcol Gesesport a pista del CEJ L’Hospitalet

A continuació, el Júnior B masculí encetava el primer dels 5 duels que viuríem a La Plana aquest cap de setmana. I ho feia amb clara derrota davant el Lliçà d’Amunt.

L’endemà, a La Plana, el Júnior Preferent femení aixecava el teló de 4 partits Círcol com a local. Bona imatge i millora respecte a la setmana passada de l’equip de Jaume Lleal i David Aldabert, malgrat la derrota. Davant el potentíssim Femení Maresme, es competeix cara a cara i només una desconnexió a meitats de segon quart, que fa encaixar un parcial de 0-14, fa que la victòria marxi a Sant Andreu de Llavaneres.

A continuació, la primera bona notícia del dia. I de forma contundent. El resultat de 114 a 38 és prou eloqüent per explicar la gran victòria del Cadet Interterritorial masculí davant el Calella. Gran partit dels nois de Lluís Alarcón i Xesco Gotzens que encapçalen la imatge d’aquest resum setmanal de la jornada.

A la tarda el Sots21 Preferent rebia, en horari Sènior A, al Corbera. Un partit molt igualat d’inici que a la segona part els del Baix Llobregat intenten desequilibrar marxant de 9 al marcador. Però una fulgurant reacció i un gran parcial del conjunt de Santi Rodríguez i Jaume Sansa, consolidat per un gran encert final als tirs lliures dóna la victòria al Círcol.

Sots21 - Corbera

Primera victòria del Sots21 davant del Corbera

La jornada es tancava amb un altre dels múltiples derbis a la Tercera Catalana. Victòria del Sènior B Círcol Pastisseria Catalunya davant l’ABB. Clara victòria en un partit que millora les prestacions de la darrera jornada i on el treball defensiu va ser clau per les sortides a la contra i engruixir marcador.

Duels oficials a banda, la jornada es completa amb els darrers amistosos abans que la pilota ja giri a totes les categories que manquen. A tall d’exemple: el Sènior A Círcol Cotonifici visitava dissabte Salou i en sortia amb triomf ajustat, Malgrat les baixes i condicionants, bona sensació del Cadet Interterritorial femení Círcol Gràfiques Venus amb el doble compromís amb el Badalonès i l’Arenys. El Premini masculí Círcol Gràfiques Venus disputava amistós a la Plaça del Gas, enfront dels Dimonis i l‘Infantil masculí, un triangular a pista de Maristes davant l’amfitrió i el Sant Cugat. Primer test del Sènior B femení Círcol Centre Mèdic La Vila, amb victòria, davant el Front Diagonal del districte de Sant Martí de Barcelona. I al Prat, trobem un amistós, una mica curiós. El Júnior Interterritorial masculí jugava contra el CB Campanar de Gandia, recentment ascendit a la categoria Preferent de la Lliga de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. Primer test seriós dels de Pere Lluís Corominas que deixen bon regust de boca global en les primeres passes d’adaptació a la nova categoria i a la dinàmica de joc que es vol imprimir.

Pretemporada Júnior A

Foto de família de l’amistós al Prat entre el Júnior A i el CB Campanar de Gandia

I fins aquí un nou “El Final de la Jornada”. La setmana que ve tancarem mes i obrirem el ventall sencer de totes les lligues a la Federació Catalana de Bàsquet. I és que la competició arrenca totalment, el dissabte 30 de setembre.

Us esperem d’aquí a 7 dies. Fins aleshores

Salut i cistelles