Música en directe i una programació estable i regular són les grans apostes del Círcol per la temporada vinent.

El Círcol va presentar la temporada amb música en directe i poesia en una sala del teatre il·lusionada per la nova oferta regular de teatre i música

En el terreny musical primeres espases com Coque Malla i d’altres que anirem confirmant properament seran al Círcol per presentar els seus treballs gràcies a la coproducció entre el Círcol i Last Exit Management. És una aposta que des del Círcol perseguíem de fa temps i que ara hem trobat amb LastExit les eines que mancaven a l’entitat per portar-ho a terme. La idea és portar concerts de petit format a l’escenari, sigui de figures reconegudes en el panorama nacional com apostes noves. El projecte és fer de la sala del Círcol un espai per sentir i viure música en directe, sumant-nos així a les apostes incipients però importants que ja existeixen a la ciutat.

El tret de sortida el donarà Coque Malla, el dia 15 d’octubre.

Coque Malla al circol

Vídeo “No puedo vivir sin ti” de Coque Malla

L’altre cicle de coproduccions que presenta el Círcol enguany va de teatre. I sobretot de monòlegs. I els companys de viatge de l’entitat seran MPC. Amb aquesta gent de teatre iniciarem un cicle d’espectacles pràcticament setmanals, sobretot amb monòlegs tant d’artistes consolidats com de novells a l’escena. Amb MPC també servirem el teatre del Círcol de cicles infantils i teatre “de diumenge”.

Evidentment, la producció escènica del Círcol compta amb el paper principal de la Dramàtica. El grup de teatre de l’entitat serà el pal de paller de les propostes a escena. De moment, les propostes pròpies començaran el dia del soci amb Homenatge a Antonio Machado. I compte! perquè els dies de Nadal i Sant Esteve arriba una aposta innovadora amb diferents microteatres per passar una bona estona postàpats familiars. Enguany, des de la Dramàtica també es busca forçar la màquina portar a terme propostes per fidelitzar el públic ja existent a casa i buscar-ne de nou fora la família de socis i sòcies de l’entitat.

El cinema també tindrà paper rellevant a la programació de l’entitat. El Círcol manté l’aposta pel setè art. I la consolida. Des del Círcol hem mantingut viu el cinema al centre de la ciutat, una aposta que busca títols alternatius i apostar pel cinema català des de fa ja unes quantes temporades. En els darrers anys l’aposta pel cinema del Círcol s’ha consolidat.

A més a més, la presència del Cryptshow cada primavera dóna un salt de qualitat bàsic en el projecte de cinema a can cartrons. La importància del festival de cinema fantàstic i de terror en el panorama cinematogràfic posiciona el Círcol d’una manera clau.

I tot això es va presentar ahir en una sala del Círcol que va reunir prop de 70 persones entre socis, sòcies i curiosos que volien conèixer de primera mà les noves apostes de l’entitat.

La presentació va ser una clara mostra del tarannà que vol prendre la sala. 

Un petit concert a càrrec d’en Sergi Miró (violí) i en Guillem Bautista (violoncel) va obrir la presentació. Música professional i propera. Aposta innovadora i ferma per la cultura. A partir d’aquí parlaments de presentació acompanyada per una petita cantada de coblets. La Dramàtica del Círcol tancava l’espectacle amb una lectura de poemes combinada entre els més joves de la casa i els més veterans.

L’acte el vam tancar amb un piscolabis, espai idoni per veure’ns les cares i parlar amb il·lusió de la temporada escènica de l’entitat. Una temporada que aposta clarament per la innovació i la regularitat de la programació.

[envira-gallery id=”5570″]