Els espectacles infantils ocuparan també la programació escènica 2017-18 al Círcol. Diumenge 15 d’octubre a les 11:00 del matí i el dia 19 de novembre a les 18:00 ens estrenem amb el Grup Xiula i l’espectacle “La Festa del Temps”.

En aquest espectacle farem un recorregut pel món a través dels 4 protagonistes de l’obra i les emocions que els comporta per arribar a les muntanyes de  l’Himalaia i pujar a un cim de més de 5000 metres.

Xiula

La Festa del Temps, una obra de gran èxit l’any passat a Barcelona és un espectacle viu, ple d’humor i interactiu on els dibuixos i les ombres tindran un paper fonamental en crear la màgia.

Nens, nenes, nois i noies, pares i mares diumenge 15 d’octubre a les 11:00 i el 19 de novembre a les 18:00 esteu convidats a la Sala del Círcol per viure La Festa del Temps

Venda d’entrades en aquest ENLLAÇ