És una de les grans novetats de la temporada teatral 2017-2018 al Círcol. De la mà del Grup MPC ens unim per portar-vos a sala les millors propostes teatrals per les tardes de diumenge al Círcol: un fet innovador i que creiem fermament que us pot agradar.

I ens estrenem aquest diumenge 8 d’octubre a les 18:00 amb Jordi LP, una referència de l’humor català, molt conegut per les seves intervencions a TV3, els anys 90 i altres incursions als mitjans de casa nostra.

Jordi LP

El còmic d’Esplugues ens presenta l’espectacle “No anem bé” que repasa en clau humorística els fets més quotidians i l’actualitat més recent a Catalunya i al món amb un delirant xou on no hi faltaran la paròdia, la música, el sarcasme i la ironia amb segell Jordi López Peña, Jordi LP, un gran de l’humor català que arriba al Círcol per fer-vos petar de riure.

Venda d’entrades en aquest ENLLAÇ.

ATENCIÓ: Si voleu entrads GRATUÏTES per aquest espectacle tenim 100 entrades disponibles. Entreu en aquest ENLLAÇ i seguiu instruccions

Us esperem per fer-vos un molt bon tip de riure amb Jordi LP, el primer convidat a les Tardes de Teatre al Círcol!