La segona pel·lícula del cicle Cinemaprop ens ve de la Índia amb el drama Masaan.

Us esperem, Divendres 20 d’0ctubre al Cinemaprop en una nova sessió de bon cinema al Círcol!

Doble sessió a les 19:00 i a les 22:00

Benarés, la ciutat santa a la vora del Ganges, no té compassió amb aquells que no respecten les tradicions. Dues famílies estan atrapades per les dures lleis de l’hinduïsme.

MasaanEn Deepak, un estudiant d’un barri pobre, s’enamora bojament d’una noia de casta superior, la Devi una universitària amb un comportament fora del normal que vol superar la mort del seu primer amant, mentres el pare és víctima de la corrupció policial. Finalment, en Jhonta busca una família. Quatre personatges a la recerca d’un futur millor, atrapats entre l’època moderna i les tradicions. Quatre vides a punt de creuar-se.

Masaan és el debut com a directora de la hindú Neeraj Ghaywan. Un film premiat amb el Premi de la Premsa al Festival de Cannes 2015.

Entrada GRATUÏTA pels socis i sòcies del Círcol amb el carnet. Pels no socis consulteu els nostres establiments col·laboradors on podreu obtenir una entrada bescanviable a les nostres Taquilles el dia de la pel·lícula

 

https://www.youtube.com/watch?v=x-vBiKHVpXo