Aquesta jornada sobresortia d’entre la molt farcida jornada del cap de setmana, el Círcol Cotonifici – Sitges, el retorn del primer equip masculí del Círcol a Copa Catalunya, la Divisió d’Honor del bàsquet a casa nostra. Repassem aquest històric matx i la resta de la jornada.

Abans com sempre, donem una ullada als resultats de la jornada que són aquests:

Resultats 6-9 octubre
La jornada s’enceta divendres a Santa Coloma de Gramenet, a la pista del Draft i el primer triomf del Mini femení de Roger Marcos i Jan Rubio. Excel·lents pretensions ofensives i de treball i molt marge de millora.

Casagemes obria foc al dissabte amb tres duels dels equips més petits del Círcol. El Premini femení queia clarament amb el Molins, en un matx on va mancar concentració i bones sensacions. El Mini 2 vencia a la UE Sant Andreu de Barcelona, la secció de bàsquet de la històrica entitat quadribarrada en un matx que es trenca al 6è període en un matx en global irregular. Per acabar el Mini 1 s’enduia el derbi amb Maristes amb una bona primera part, un tram mitjà del partit fluix i un bon final que segella ei triomf dels de Jordi Garcia i Xavi Cuenca.

Mini 1 - Ademar

El derbi Mini de la jornada a Casagemes va ser Círcol

Derbi també a l’Olímpic on el color blau del Premini masculí Círcol Gràfiques Venus s’imposava rotundament al verdinegre del Joventut.

A Llefià derrota clara del Cadet B masculí davant el Santa Dorotea del districte de Sarrià de Barcelona en l’estrena del conjunt de Santi Rodríguez.

Un altre partit sense control i massa precipitat, a la línia del duel del Santa Coloma de la setmana passada va marcar el joc de l’Infantil masculí en el triomf a pista del Montgat.

A Girona, excel·lent partit del Cadet A femení Círcol Gràfiques Venus a la pista de l’UniGeieg A. Si fa 7 dies l’equip B de les gironines passaven per sobre del Círcol, dissabte a la capital del Ter les noies d’Artur Grau, Ramon Domeng i Marta Torrents va fer un gran partit de treball i actitud i va sucumbir oposant una admirable resistència.

Al vespre, el Júnior B masculí a La Plana queia davant el Minguella a la pròrroga en un atractiu matx que no va saber gestionar al temps extra amb el marcador a favor.

Júnior B - Minguella

Derrota a la pròrroga del Júnior B al derbi amb Minguella

L’endemà, era el primer Superdiumenge de la temporada a La Plana. 5 partits consecutius i més de 10 hores d’esport segell Círcol.

Enmig, el triomf del Sènior C a Pomar a la pròrroga davant La Roca de només 2 punts, la derrota de l’Infantil femení a camp del Sant Nicolau de Sabadell (bon partit de les badalonines que les vallesanes trenquen al sisè període i la derrota del Círcol Gesesport a la Segona Catalana femenina a Ripollet en un partit que el Círcol domina a la primera part però que sucumbeix en una segona part on el físic diu prou i les ripollenques remunten. (parcial 36-10 en els darrers 20 minuts)

A La Plana, el Superdiumenge engegava amb el partit del Júnior Preferent Femení que rebia al Mataró. Fluix partit global d’ambdós conjunts amb poc ritme, intensitat i concentració que finalment les maresmenques resolen a favor seu.

A continuació, el debut del Júnior masculí Interterritorial amb el Montgat acaba amb triomf dels de Pere Lluís Corominas, en un duel similar al de la setmana passada a Calella. El Círcol té el control del matx però és intermitent en joc i ritme i s’imposa per la seva enorme qualitat de jugadors. L’adaptació al joc del nou tècnic encara espera fruits més productius.

Júnior A masc - Montgat

Victòria en l’estrena a casa del Júnior masculí Interterritorial

A la tarda, el Sots21 Preferent no podia fer res per guanyar un Els Monjos que dominen des del salt inicial i, malgrat la resistència i algunes espurnes de bon joc, treuen el matx merescudament.

El plat fort del Superdiumenge de bàsquet a La Plana era el retorn del Círcol a Copa Catalunya, dos anys després. El Sènior A Círcol Cotonifici rebia un Sitges que surt envalentit i des del triple obre forat. A la represa, l’augment de l’agressivitat local tomba la truita. Al darrer quart, però el Sitges torna a prendre la batuta i té el cap més fred per endur-se el matx a les Costes del Garraf.

Sots21 - Els Monjos

El Sots21 es va veure superat pels Monjos en tot moment

10 hores d’esport i bàsquet Círcol a La Plana es tancaven amb la derrota del Sènior B masculí Círcol Pastisseria Catalunya davant el Gramenet a la pròrroga. En un duel on els colomencs imposen ritme lent i defensa feixuga, la fe del Círcol els fa remuntar en els 3 darrers minuts i un triple de pròrroga a la botzina. Al temps extra, els visitants es mostren més sòlids i vencen.

I així tanquem una jornada històrica per la casa amb el retorn del Círcol a la Divisió d’Honor del bàsquet català.

Els de “El Final de la Jornada” tomen la setmana que ve. Fins aleshores

Salut i cistelles