Tornem a gaudir de la música en un entorn espectacular com és el Teatre del Círcol amb “Enjoy the Silence

Enjoy the Silence és un cicle musical fet per i per a gent que no sap viure sense música. Fet per i per a gent que entén la música en directe com una experiència única i irrepetible. Fet per i per a gent que viu concerts massius però que també necessita sentir que li canten a cau d’orella i li agrada tenir al seu artista favorit a dos metres de distància i gaudir-lo tranquil·lament, assegut en un espai d’aforament reduït i en un recinte especial.

El cicle es durà a terme una vegada al mes en el Teatre del Círcol

Enjoy the Silence és un certàmen pensat des del respecte mutu entre artista i espectador/a, així que ens agradaria que sabessis que:

Si cal cantar, cantarem, si cal ballar, ballarem, si cal riure, riurem, perquè el que volem és que t’emportis a casa una experiència única que recordis molt temps.

El cicle comença amb Coque Malla, un artista imprescindible, que amb el seu últim disc “El último hombre en la Tierra” ha girat per tota la península Ibèrica i que ara tanca etapa a Badalona el 15 d’octubre a la nostra Sala.

coque_malla_el_ultimo_hombre_en_la_tierra-portada

El cicle, Enjoy the silence compta a més amb la participació de la il·lustradora barcelonina Marta Waterme que a part d’aportar la imatge al cicle ens obsequiarà amb il·lustracions de cadascun dels artistes que participen en ell.

Compra les teves entrades ara. En queden molt poques

Recorda, 15 D’OCTUBRE A LES 19.30 H– COQUE MALLA al Círcol!

ENTRADES AQUI

Us esperem!