Malgrat que dijous va ser festiu pel 12 d’octubre, el bàsquet no es va aturar al Círcol. Però sí, que la jornada va ser atípica, ja que va ocupar tota la setmana, però els equips de Promoció descansaven aprofitant el Pont. La pilota va començar a botar el dimecres i es va aturar el diumenge aprofitant els dies intersetmanals per recuperar jornades ajornades. Repassem-ho tot plegat.

Abans, com sempre, cop d’ull al món dels resultats que són aquests

Resultats 14-15 d'octubre
La jornada al bàsquet del Círcol arrencava recuperant un partit del Cadet Interterritorial masculí ajornat al seu dia. A Lliçà d’Amunt clara derrota badalonina en un matx on els vallesans van ser molt superiors a un fluix contendent.

El 12 d’octubre, el dia festiu es va aprofitar per disputar jornada a les categories de Promoció Preferent i també per recuperar partits ajornats al seu dia.

D’una banda al Vell Congost de Manresa el Júnior Preferent Femení fa un mal partit a pista d’un Joviat que passa per sobre de les noies de Miki Segura i David Aldabert.

A Sabadell, al carrer Jardí, pista del Sant Nicolau, el Círcol Cotonifici sumà la primera victòria a la nova temporada a Copa Catalunya. En el partit ajornat al seu dia pels malaurats fets de l’1-O a casa nostra, uns irregulars badalonins els hi basta en una bona primera part per doblegar als vallesans.

Sant Nicolau - Sènior A

Primera victòria del Círcol Cotonifici a Copa en una gran setmana per l’equip

Pel cap de setmana, el gruix de la jornada amb 4 derbis, tres seguits a la tarda de dissabte.

A La Plana, el Cadet Interterritorial femení Círcol Gràfiques Venus – Sant Josep obria foc a un Superdissabte de derbis. Clar triomf parroquial que es va mostrar més sòlid i intens que el conjunt d’Artur Grau, Ramon Domeng i Marta Molina.

Sant Nicolau - Sènior A

Clara detrrota del Círcol Gràfiques Venus al derbi amb el Sant Josep

Tot seguit, la mateixa Plana acollia el Cadet Interterritorial masculí com a visitant al derbi a territori Maristes, en el matx de jornada regular. Un duel intens i vibrant amb un Maristes dominant i un Círcol ben a prop que no el deixa de petja fins a poc d’acabar el tercer quart. Amb l’afany d’atrapar els vermells, es produeix l’efecte contrari i el darrer quart és l’Ademar qui agafa les regnes finals del matx per assolir el triomf.

El dissabte es tancava amb un cara i creu pels equips de la secció. La cara, la segona victòria consecutiva en 3 partits del Círcol Cotonifici a Copa Catalunya a la pista del Vedruna de Gràcia en un molt bon partit dels badalonins que en 6 dies s’han estrenat amb força a la nova categoria. 2 partits i una derrota en 3 partits jugats en 6 dies.

La creu és la derrota del Sots21 Preferent al derbi al camp del Sant Andreu de Natzaret, a Països Catalans. La manca de concentració, encert de cara a cistella i les moltes boles perdudes van marcar el signe del matx pels de Santi Rodríguez.

L’endemà, diumenge, matinal en clau femenina a La Plana amb tres partits. La jornada comença amb el matx del Júnior Preferent que rebia al Femení Sant Adrià, un dels conjunts més potents de Catalunya. Tot i que l’actitud del Círcol va millorar en esforç i entrega, la superioritat adrianenca es va fer palesa en el seu joc creixent a mesura que el desgast i la baixada de forces locals anaven fent acte de presència progressivament.

A continuació, el Círcol Centre Mèdic La Vila va sumar la segona victòria de la temporada a la Tercera Catalana femenina en derrotar l’AB Premià. Va ser un matx estrany amb poca anotació i errades constants a banda i banda que el Círcol resolt en un gran tercer quart que obra el forat definitiu al marcador.

Sènior B Fem - Premià

Nova victòria del Círcol Centre Mèdic La Vila a la Tercera Catalana Femenina

El Superdiumenge de bàsquet a La Plana es tancava amb una gran notícia: la primera victòria del Sènior A femení a la Segona Catalana. El Círcol Gesesport va derrotar al Sant Quirze després de 5 jornades disputades. Després d’una primera part igualada de domini altern, el Círcol trenca definitivament el matx des de la gran defensa, la sortida a la contra i l’encert exterior. Amb el parcial de 30-17 als darrers 20 minuts el Círcol assoleix un merescut triomf. Enhorabona per un gran partit.

Al mateix temps, a l’històric Pavelló del Carrer Girona de Granollers un Júnior B sense caràcter ni suficient actitud cau clarament a la capital del Vallès Oriental.

Aquest atípic cap de setmana es tanca a Països Catalans amb un dels molts derbis que hi ha hagut malgrat el reduït nombre de partits: el Badalonès – Júnior masculí Interterritorial. Derrota clara del Círcol en un matx que sempre és dominat pels locals que refermen la superioritat al segon temps. Una mala arrencada al 3r quart marca el desenvolupament dels següents minuts. El Badalonès aprofita la desesperació dels de Pere Lluís Corominas per obrir un esvoranc insalvable ja a inicis del darrer quart. Males decisions, Pilotes perdudes i un rival crescut. Massa condicionants per aspirar a quelcom més en un molt fluix matx del Círcol.

D’aquesta manera tanquem cap de setmana i encarem el que ve on tornaran tots els equips de la casa en joc.

Fins a la setmana que ve

Salut i cistelles