L’Escola de Bàsquet del Círcol ja està en marxa des de meitats de setembre a l’Escola Gitanjali de Badalona cada dimarts i cada dijous. Si tens un noi i/o noia entre 4 i 7 anys i t’agradaria que fes les primeres passes en l’esport de la cistella en un dels clubs amb més solera de Badalona, al Círcol tens els braços oberts

Informació i inscripcions a area.tecnica.circol@gmail.com

Escola de bàsquet 3x3

L’Escola de Bàsquet del Círcol és una de les alternatives més importants en la formació educativa a través de l’esport a Badalona. Cada cop més creixent en quantitat i qualitat d’entrenaments a l’Escola volem fomentar en els nois i noies l’educació els valors sans de l’esport: el treball en equip, el respecte, el joc net, l’esforç i la solidaritat.

Ja ho sabeu. Si voleu, us esperem a l’Escola de Bàsquet. Us esperem al Círcol!