Va ser una animalada. El que vam viure al Círcol diumenge va ser una d’aquelles actuacions que per innovadora i per talentosa ens va deixar el més gran regust de boca.

L’esperit de l’Enjoy the Silence ja era present només entrar per la porta del Círcol. Un escenari pràcticament despullat amb un tamboret i dues guitarres. El teatre del Círcol acollia el cicle amb una força inhabitual. La Sala té màgia per sí sola, és única, especial… el marc perfecte per acollir la proposta de Enjoy the Silence Coque Malla.

Des del primer moment, Coque Malla va posar-se el públic a la butxaca. Tant si era fan incondicional com si s’estrenava en un concert de l’ex de Los Ronaldos.

Increïble, Coque Malla. En tot moment connectat amb el públic, acompanyant la música amb el cos, la presència, la relació amb la gent.

Album de fotografies de Cristina Ruiz  twitter: @unnika

Un espai únic que va permetre en més d’una ocasió que Coque cantés sense micròfon fent arribar la força de la seva veu fins l’últim racó d’una sala plena a vessar.

I, repetim, no calia ser un fan incondicional de l’artista per acabar ballant agafat de la seva mà, emocionat veient l’entrega del cantant en una sala que va acabar dempeus.

D’aquells dies que dones les gràcies pel que acabes de viure.

I on Coque Malla va guanyar-se uns quants fans més. Segur.

Fotografies deGustaff Choos twitter: @GustaffChoos

Un cicle, Enjoy the Silence, que promet grans tardes de música. De moment, la propera serà el diumenge 26 de novembre amb The New Raemon – Escolta Reina del Amazonas

compra les entrades aquí

[envira-gallery id=”5961″]