El cap de setmana del 20 al 22 d’octubre arriben les 3eres jornades Aplec organitzades pel Soca-Rel del Círcol. 

Per 3er any consecutiu, Badalona, gràcies al Círcol i APLEC – Plegat educatiu de Catalunya serà aquests tres dies capital mundial del mil·lenari art del moldejat de paper. Podeu consultar aquest ARTICLE del nostre web per saber més coses de l’art del plegat.

Plegat 1

Imatge de www.foldingdidactics.com

Les jornades didàctiques per aprendre i saber més coses del plegat de paper seran a l’Escola Jungfrau de la nostra ciutat (Carrer Vila Vall-Llebrera, s/n) amb experts vinguts de tota Europa. A part, dissabte 21 d’octubre a partir de les 20:00 h. a la Plaça de la Constitució, el grup de música tradicional Bauma, amenitzarà les jornades amb un concert que no us podeu perdre

Podeu formalitzar la vostra inscripció a les 3eres jornades de l’Aplec en aquest ENLLAÇ

Us esperem a tots i a totes!