Molts enfrontaments ciutadans, un matx curiós o la primera victòria com a local a Copa Catalunya del primer equip masculí de la casa. Són els grans ítems d’aquesta nova jornada de bàsquet on han tornat a jugar tots els equips del Círcol després del Pont del 12-O.

Anem al gra. Abans, com sempre, pla general per guaitar els resultats de la jornada

Resultats 21-22 d'octubre
La Plana i Països Catalans encetaven simultàniament el cap de setmana esportiu en clau Círcol. D’una banda, l’Infantil masculí derrotava al Premià, millorant prestacions respecte a jornades pretèrites però encara amb marge de millora.

D’altra banda, al pavelló al costat de la plaça de Pep Ventura, el derbi entre el Mini femení i el Badalonès només va tenir color vermell Dimoni que va estar més implicat i intens.

Dos duels simultanis a Casagemes en una jornada curta al carrer Antoni Maura. El Premini femení es va veure clarament superat pel Cornellà en un molt fluix duel que es va resoldre en els dos primers quarts. A posteriori, els molts errors a cistella i la lentitud a banda i banda de la pista van marcar la resta del partit.

El Mini 2 va vèncer d’un sol punt al Sant Joan de Mata del districte de Sarrià de Barcelona, que resolt un matx on sempre és dominat en un sorprenent parcial de 21-0 que capgira la truita però no el mal regust de boca pel joc fet.

Mini 2 - Sant Joan de Mata

Ajustada victòria d’un punt del Mini 2 davant el Sant Joan de Mata

Més derbis del dissabte: a Pomar, el Premini masculí Círcol Gràfiques Venus derrota a domicili a un bon Cultural i completa una excel·lent setmana d’entrenaments.

La matinal a l’exterior de Badalona ens deixa el triomf sense escarafalls del Mini 1 a Vilassar de Dalt.

Tarda de dissabte amb dos fronts. A Sant Fost de Campsentelles, a la falda de la Conreria, a tocar de Badalona, trobem la primera derrota de la temporada del Sènior C.

I ja entrada la nit, el Júnior B vencia a l’ABB en un ajustat duel que tancava el dissabte en clau Círcol a La Plana.

Júnior B - ABB

Victòria ajustada del Júnior B al derbi davant l’ABB

L’endemà, tornava a ser Superdiumenge a La Plana amb més de 10 hores d’esport amb el nostre segell i 5 partits consecutius.

Obria foc el duel del Cadet Interterritorial masculí que rebia al Girona. Derrota clara dels de Lluís Alarcón davant d’un físic conjunt del Gironès que va dominar a bastament el matx, tot i la tímida reacció local al tercer quart on es va posar tan sols a 6 punts.

Tot seguit, un duel si més no curiós. Un Círcol Catòlic – Centre Catòlic de L’Hospitalet a la categoria Júnior Interterritorial masculina. Els riberencs venien invictes a La Plana i van sortir escaldats, amb una contundent derrota fruit del molt bon partit dels badalonins. Els de Pere Lluís Corominas van ser amos i senyors del matx i van anar fent forat gràcies a un magnífic encert des de la línia de 3. 13 triples per marcar un gran esvoranc al marcador i treure el mal gust de boca de la derrota de la setmana passada a pista del Badalonès.

Emoció fins al final al partit que obria la tarda al Superdiumenge Círcol a La Plana. El Sots21 Preferent – La Salle Manresa es va decidir a falta de 8 dècimes pel final. El Círcol surt adormit i els bagencs assoleixen marges de fins a 17 punts. A meitats de tercer quart es comença una fulgurant reacció local. Amb un parcial de 12-0 els badalonins empaten el duel amb un triple a manca de 6 segons. A la jugada posterior, una penetració a cistella del La Salle decanta sobre la botzina un gran partit del Círcol que es queda sense premi.

El plat fort del Superdiumenge era el partit a Copa Catalunya i la primera victòria del Círcol Cotonifici a casa. La tercera consecutiva dels de Juli Jiménez, Roger Carreras, David Molina i Manel Guajardo. Enfront del Sant Quirze, el Sènior A masculí comença a remolc però pren ràpidament la batuta del matx. Bon tram mitjà del duel on els badalonins fan coixí al marcador. Al darrer quart, els vallesans fan una embranzida final que posa en perill un triomf local que la maduresa del Círcol fa que no marxi de La Plana. El Círcol segueix a la part alta de la classificació de Copa.

Sènior A - Sant Quirze

Tercera victòria consecutiva, primera a casa del Círcol Cotonifici a Copa Catalunya

El cap de setmana es tancà amb un altre derbi. El Círcol Pastisseria Catalunya – Sant Andreu de Natzaret a Tercera Catalana acaba amb triomf local, en un partit on es veu millora respecte a jornades pretèrites sobretot en l’apartat defensiu.

A banda, la matinal de diumenge ens deixa la derrota ajustada del Cadet B al Feliu i Codina, el camp de l’Horta de Barcelona en un gran partit dels de Santi Rodríguez que per errors puntuals van veure com el triomf s’escapava.

I a L’Hospitalet de Llobregat trobem la segona victòria consecutiva del Círcol Gesesport a la Segona Catalana femenina. Les de David Palomares i Nerea Castro van fer un matx molt solvent al parquet del Collblanc.

Collblanc - Sènior A fem

Segona victòria consecutiva del Círcol Gesesport a Segona Catalana

Finalment a Ripollet, trobem malauradament la primera derrota del Círcol Centre Mèdic La Vila a la Tercera Catalana després d’un gran inici amb dues victòries.

D’aquesta manera tanquem “El Final de la Jornada” emplaçant-vos a la setmana que ve per viure més bàsquet i Círcol.

Fins aleshores

Salut i cistelles.