La Junta del Círcol convoca a tots els socis i sòcies a l’Assemblea General Ordinària del 2017 aquest Diumenge 29 d’octubre a les 10:45 h. del matí en primera convocatòria i a les 11:00 h. en segona convocatòria, al Teatre del Círcol.

Aquest és l’ordre del dia

A la tarda, a les 18:00 us convidem a la tradicional Obra del Soci on aquest any amb La Dramàtica del Círcol us portarem “Poemes de Revolta” un recull recitat de poemes de diversos autors. Més informació en aquest ENLLAÇ.

Abans, farem entrega de les insignies als socis que compleixen aquest 2017, 50 i 75 anys de vinculació amb l’entitat.

D’altra banda us informem que la tradicional Missa de Sant Antoni Maria Claret, patró del Círcol tindrà lloc el dimarts 24 d’Octubre a les 20 hores a l’Església de Santa Maria de Badalona.

Us esperem a l’Assemblea per escoltar-vos, veure’ns les cares i fer Círcol TOTS junts