Canvi de mes, canvi d’hora, canvi de pistes… Aquest darrer cap de setmana del mes d’octubre, ha implicat el canvi d’hora d’hivern i algun canvi de pistes fora de l’habitual. Ha estat un cap de setmana amb molta presència exterior del Círcol arreu del país i força positiu en sensacions de joc.

El que no canvia és com sempre el repàs dels resultats de la jornada abans d’entrar en la seva anàlisi.
Arrenquem “El Final de la Jornada” al Maresme, on el duel de líders a la Lliga del Mini 1 es queda a Montgat amb un bon partit del Círcol que va fer molta feina per fer que el potent equip vermell es mostrés irregular.
Seguim al Maresme on l’Infantil masculí fa un partit de més a menys a Premià de Dalt. El Círcol arrenca fantásticament, amb un joc vibrant i elèctric. Malauradament, aquestes bones sensacions no es manifesten en una segona part on els de Jaume Lleal i Josep Boter es difuminen i els maresmencs rubriquen el triomf.
Seguim de viatge per Catalunya i ens parem a la capital, Barcelona en dos fronts. Al camp del Bàsquet Cat al districte de Sant Martí, el Mini 2 supera a bastament al seu rival amb bon joc però amb certes llacunes en defensa.
CAT - Mini 2

Clara victòria del Mini 2 a pista del CAT de Barcelona

A la part alta de la Diagonal, bones sensacions d’un Premini femení que a pista del Joventut Les Corts va poder treballar i millorar alguns aspectes.
A Rubí, la manca d’efectius del Mini femení va fer que el Maristes – Círcol es jugués en circumstàncies especials on, tot i això, l’equip de Roger Marcos i Jan Rubio marxen satisfets de les millores fetes i mostrades a pista.
També vam tenir activitat i molta a Badalona. El Premini masculí Círcol Gràfiques Venus va fer un gran partit, molt seriós davant el Badalonès en un duel que es va jugar circumstancialment a Llefià. Satisfacció absoluta de tot l’equip per l’actitud i el joc mostrat.
Al mateix temps i escenari el Cadet B va ser superat en tot moment i en totes les facetes del joc per l’IPSI de Barcelona.
A Països Catalans, menú doble en clau femenina. Molt bon partit de l’Infantil femení d’Aritz Tomàs davant el UE Sant Cugat. Després de mantenir un intens i preciós pols amb cap dels dos contendents imposant la seva llei, en els dos darrers períodes la benzina badalonina diu prou i les vallesanes segellen un triomf massa abultat en el marcador.
Tot seguit, el derbi a la categoria Cadet Interterritorial femenina entre el Círcol Gràfiques Venus i el Joventut Femení cau del costat verdinegre en un bon  partit del conjunt blau que es treu el mal sabor de boca de jornades pretèrites. Les d’Artur Grau, Ramon Domeng i Marta Molina juguen un encontre molt igualat on la manca de regularitat i certs altibaixos al llarg del matx fa que al final, el Joventut s’endugui el derbi.
Després d’aquesta matinal intentíssima de bàsquet la tarda Círcol ens porta a Girona amb la derrota del Círcol Cotonifici al Ramon Sitjà de la capital del Ter davant el CEB Girona, malgrat la bona arrencada inicial de 0-9. La resistència defensiva i el físic local va mermar les forces badalonines que van claudicar.
Girona - Sènior A masc

Derrota a Girona del Círcol Cotonifici

El dissabte es tancava amb la victòria i el bon partit del Cadet Interterritorial masculí a pista del Mollet
L’endemà amb el canvi d’hora ens esperava un altre Superdiumenge protagonitzat per tres equips femenins del Círcol i un epíleg a la tarda amb el matx del Sots21.
El diumenge arrencava bé amb la segona victòria del Júnior Femení a la categoria Preferent del bàsquet català. Igual que a l’anada al Baix Llobregat, les noies de Miki Segura i David Aldabert vencien ajustadament al Cornellà. La segona volta de la primera fase arranca amb victòria en un molt bon partit global tant a darrera com a davant on es van anar corregint detalls i es va notar una millora respecte jornades anteriors.
A continuació, a la Tercera Catalana femenina el Círcol Centre Mèdic La Vila vencia ajustadament al Viladecavalls. La clau de volta al duel va ser la millora en el rebot que va permetre córrer bé a la contra.
La matinal es tancava amb la derrota del Círcol Gesesport, a Segona Catalana femenina davant el Caldes. Després de remuntar dos cops un marcador advers, al darrer minut tot un seguit d’infraccions en contra fa que finalment les del Vallès Oriental s’enduguin el triomf de Badalona. Malgrat tot cal remarcar el bon paper del Círcol davant d’un dels capdavanters de la Lliga. Ànims!
Sènior A femení - Caldes

Derrota ajustada del Círcol Gesesport davant el Caldes

El matí dominical de bàsquet també ens portava a Pomar amb el partit del Sènior C que venç ajustadament al UB Mir de Montcada i Reixac.
L’última tarda de diumenge d’octubre ens deparà tres fronts. A La Plana, bones notícies del Sots21 Preferent que es retroba en la victòria. Davant el Club Nou Bàsquet de Vilanova, el matx va ser calcat al del La Salle Manresa la setmana passada. Això sí, aquest cop la moneda va sortir cara. Inici dominant local, reacció garrafenca que es posa per davant, remuntada del Círcol i finalment triomf gestionant millor les acaballes del matx.
Segon front: La Creueta del Coll al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona. A tocar del Laberint d’Horta vam veure el millor partit del Círcol Pastisseria Catalunya a la Tercera Catalana. Triomf solvent i bon treball col·lectiu rubricat amb una espectacular dada d’11 triples anotats.
Coll - Sènior B

Clara victòria del Círcol Pastisseria Catalunya al camp del Coll

La jornada i l’octubre es tancà en un derbi a Països Catalans amb un epíleg final en forma de pròrroga. El Júnior masculí Interterritorial arrenca molt bé a casa del Sant Andreu de Natzaret, arribant a guanyar de 18 punts just abans del descans. A la sortida de vestidors, el Círcol desconnecta i amb un parcial de 38-25 els locals forcen el temps extra. En els 5 minuts suplementaris el conjunt de Pere Lluís Corominas torna al camí del bon joc per sortir triomfant del derbi
Jornada esportiva a banda us anunciem que torna l'”Aquest Nadal regala Círcol” amb un canvi important. Aquest any obrim botiga virtual per poder adquirir la NOVA jaqueta d’estiu del Bàsquet Círcol gràcies a la colaboració d’Score Tech, el nostre proveïdor de roba. Cliqueu a l’enllaç per saber-ho TOT de la nova promoció del “Aquest Nadal regala Círcol”. Perquè aquest Nadal també vestiu i feu Círcol!
I amb aquest recordatori tanquem una nova edició de “El Final de la Jornada”. Tornem la setmana que ve passat Tots Sants i la Castanyada ja en ple novembre.
Fins aleshores, bona Diada, compte amb els panellets i com sempre
Salut i cistelles