Encetem novembre al cicle de cinema al Círcol #Cinemaprop amb el drama de coproducció franco-belga, Después de Nosotros en versió EN CATALÀ

Us esperem el 3 de novembre en doble sessió a les 19:00 i a les 22:00

Entrada GRATUÏTA pels socis i sòcies del Círcol amb el carnet. Pels no socis consulteu els nostres establiments col·laboradors on podreu obtenir una entrada bescanviable a les nostres Taquilles el dia de la pel·lícula.

Banner col·laboradors

Després de 15 anys junts, la María i en Boris se separen. Ella va ser qui va comprar la casa on viu amb els seus fills, però va ser ell qui la va reformar completament. Ara es veuen obligats a conviure de nou junts, perquè en Boris no es pot pagar un lloguer. A l’hora de fer números ningú vol deixar de banda el que considera haver aportat.

El prestigiós director belga Joachim Lafosse autor de la cèlebre “Perder la razón” nominada als Òscars 2012 com a millor film de parla no anglesa, ens porta de nou un drama de convivències d’exquisida factura