La primera jornada de novembre, la primera després de Tots Sants ens deixa molt bones sensacions globals en joc i dinàmiques que s’han reflectit en bons resultats. Una jornada entre panellets i castanyes, de derbis i de parelles de duels amb el Círcol com a protagonista.

Com sempre abans de tot fem una ullada al món dels resultats que són aquests

Doble front per encetar la matinal de dissabte amb dobles bones noves pels equips de la casa. A La Plana, l’Infantil masculí fa un dels partits més complerts de la temporada i s’imposa al Llefià amb claredat. Els de Jaume Lleal i Josep Boter ajudats per tres Minis mostren actitud i predisposició i malgrat alguns errors de precipitació es mostren sòlids i regulars. Bona imatge i bona feina.

Bona imatge i bona feina del Mini femení en l’altre primer focus del cap dde setmana. A Països Catalans, les noies de Roger Marcos i Jan Rubio derroten a la Gramenet fent un pas endavant en joc i prestacions i avançant cada cop més cap a metes més ambicioses.

També bones notícies des de Casagemes amb un molt bon partit del Premini femení que, malgrat no començar a carburar fins al tercer acte, demostra seriositat i treball en el seu duel davant el Sant Josep, el primer del cap de setmana entre parroquials i blaus que culminaria en el duel Premini masculí l’endemà diumenge.

I a Montigalà, feu improvisat aquesta setmana del Mini 1, el conjunt de Jordi Garcia i Xavi Cuenca derrota al Masnou, remuntant uns primers guarismes adversos. Sensacions positives en un primer tram, també d’aquets equip, en un matí de dissabte excel·lent pel Círcol.

Mini 1- Masnou

Bon partit dek Mini1 a Montigalà davant El Masnou

Si el matí de dissabte va ser de prestacions magnífiques, la tarda no podia començar millor. Dos equips del Círcol dirimien forces a dos punts de la capital del Maresme.

A l’Eusebi Millán, triomf sòlid del Sènior B femení, el Círcol Centre Mèdic La Vila a pista del líder Boet Mataró. Un triomf de molt mèrit forjat des de l’enorme treball defensiu realitzat per les noies de Ferran Martín que es col·loquen co-líders a la Tercera Catalana.

Al mateix temps al Josep Mora, el Cadet A Femení, el Círcol Gràfiques Venus queia clarament a pista del líder invicte UE Mataró.

Mataró - Cadet A femení

Clara derrota del Cadet A femení Círcol Gràfiques Venus a Mataró

La tarda de dissabte també ens porta de viatge a L’Hospitalet on el Sènior A femení, el Círcol Gesesport va caure clarament a pista del AESE en una nova jornada a Segona Catalana. Malgrat tot, la imatge no va ser dolenta i es va veure competitivitat. Aquest duel es repetiria l’endemà al migdia a La Plana a la categoria Júnior Interterritorial masculina

Cap de setmana amb doble jornada pel Sènior B masculí, el Círcol Pastisseria Catalunya, que dissabte jugava al Poliesportiu de La Mina un duel ajornat al seu dia amb el conjunt d’aquest barri de Sant Adrià del Besòs. Els badalonins van caure en el parany defensiu de la zona adrianenca, i malgrat remuntar 10 punts al final del partit tres rebots ofensius a mans locals van rubricar la derrota.

Tancàvem dia a La Plana amb el Júnior B – Cardedeu que acaba amb derrota badalonina malgrat el bon partit. La manca d’encert sota aro fou una llosa molt pesant en les aspiracions locals de triomf.

L’endemà diumenge va ser una jornada curulla d’activitat a tot arreu i amb un altre Superdiumenge a La Plana amb 4 partits.

La jornada arrencava malament. A Rubí, el Sots21 Preferent veia com un parcial de 31-9 al 2Q feia que el Sant Jordi es catapultés cap a una clara victòria.

Bones notícies a Badalona. Primer triomf de l‘Infantil femení al derbi a casa del Sant Andreu de Natzaret. Les d’Aritz Tomàs són amo i senyor del matx, malgrat que els nervis per tancar ràpid l’encontre fan que les locals aixequin 11 punts de desavantatge. Al final però, el Círcol aguanta l’empit local i s’endú una gran victòria.

Al Centre Parroquial de Sant Josep, el Premini masculí Círcol Gràfiques Venus va ser amo i senyor a la pista del conjunt groc-i-lila. El marcador és prou conclusiu d’un matx amb poca història.

Sant Josep - Premini masc

Domini sense discussió del Premini masculí Círcol Gràfiques Venus a la pista del Sant Josep

Obríem el darrer tram del diumenge a Barcelona on el Cadet B vencia en un fluix partit al Nou Barris. La primera victòria del curs pels de Santi Rodríguez s’explica en un bon tercer quart que salva la monotonia i el joc pesat que va marcar el matx.

A La Plana, el Superdiumenge de 4 partits amb presència Círcol començava emocionant. El Cadet A masculí que arriba a perdre de fins a 12 punts remunta el matx amb el Fontajau, conjunt del districte Oest de la ciutat de Girona just al arribar al descans. L’emoció es manté fins als instants finals quan dos tirs lliures pels badalonins segellen el triomf dels de Lluís Alarcón

Tot seguit, nou triomf del Júnior Interterritorial masculí davant l’AESE de L’Hospitalet, en el segon duel entre ambdós clubs del cap de setmana. En un bon partit, molt regular i seriosos els de Pere Lluís Corominas s’imposen als riberencs clarament. Al segon quart comença a prendre marges. La desesperació rival per remuntar fa que el matx s’embruti i ho aprofiti el Círcol per ampliar el marcador fins els 30 punts màxims.

A la tarda, el que semblava negre va ser finalment blanc. El Círcol Cotonifici – UE Sant Cugat de Copa Catalunya va començar girat. L’encert exterior d’ambdós conjunts mantenia la igualtat fins que al 2on quart els vallesans marxen del marcador fins als 12 punts de renda. Una renda que es manté a manca de 5 minuts. En aquets instant, els homes de Juli Jiménez, Roger Carreras, David Molina i Manel Guajardo inicien una remuntada espectacular forjada des de la línia de 3 i aixequen el partit al seu favor en un cara i creu final on els badalonins es mostren més serens.

Acomiadàvem el Superdiumenge de La Plana amb la clara victòria del Círcol Pastisseria Catalunya davant el Diagonal Mar del districte de Sant Martí de Barcelona en duel de la jornada regular. El partit no té massa història a partir del segon acte.

Sènior B - Gramenet

Clar triomf del Sènior B Pastisser ia Catalunya davant el Diagonal Mar

I amb aquesta victòria a la Tercera Catalana tanquem el relat esportiu de la jornada

De l’actualitat de la secció us hem de donar una gran notícia i un avís per l’Agenda que heu de marcar en vermell.

La gran notícia: dins de la Campanya “Aquest Nadal regala Círcol“, llancem un gran producte pels nostàlgics i els amants de la història del bàsquet i de la secció. Us portem la SAMARRETA RETRO del Círcol dels anys 70 i 80, l’època gloriosa del bàsquet del Círcol on vam jugar a Primera Nacional, a Europa i vam arribar a jugar una semifinal de la Copa Korac el 1979. Una samarreta de teixit modern amb els colors de la gran època del bàsquet a Can Cartrons. Una samarreta única a un preu excepcional.

Més informació i venda en aquest ENLLAÇ

I una data en vermell que heu de marcar al calendari: 26 DE NOVEMBRE. Aquest dia farem la Presentació de la Temporada 2017-18 on us portarem totes les novetats del curs que en són moltes. Us esperem a partir de les 16:00

I amb aquest recordatori posem el punt i final a “El Final de la Jornada” d’aquesta setmana de panellets i castanyes. Us esperem la setmana que ve amb més bàsquet i més Círcol.

Fins aleshores

Salut i cistelles