Nova sessió de Tardes de Teatre al Círcol. El 12 de novembre a les 18:00 tindrem a Sala a l’humorista uruguaià resident  a Catalunya, Godoy que ens presenta l’espectacle “Godoy y yo”, un repàs a la seva vida, a la seva manera.

VENDA D’ENTRADES EN AQUEST ENLLAÇ

Preu soci – 9’5 €

Persones aturades i amb renda mínima bàsica – 9’5 € 

Entrada General – 11’5€

ATENCIÓ: Tenim 20 ofertes 2 x1 pels primers que entreu en l’enllaç que teniu a continuació i ompliu el formulari per gaudir de “Godoy y yo”

PROMOCIÓ ENTRADES 2 x 1

“Tinc l’enorme sort de ser un voraç somiador: per a mi, el somniar, imaginar, inventar, crear, utilitzar diametralment la ficció, la il·lusió i la mentida em fa més lliure; faig el que vull amb el meva vida”

Godoy als seus 74 anys, és el monologuista en actiu més veterà del país, tot un mestre de l’humor reflexiu i del gènere de la xerrada que arriba al Círcol disposat a fer-vos passar una tarda molt divertida

GODOY Y YO”, Godoy es despulla, metafòricament parlant, davant del públic. Batalletes, anècdotes i histories meitat veritat meitat fantasia… tot amb l’incomparable estil que aquest vell llop dels escenaris ha desenvolupat al llarg de més de 50 anys recorrent cafès i cabarets primer, i sales, auditoris i teatres després.

Monòleg de Godoy 

Us esperem, Diumenge 12 de novembre a les 18:00 al Círcol amb una nova Tardes de Teatre i humor amb… Godoy.