Aquest any l’Aquest Nadal regala Círcol, la campanya de la gent del bàsquet on posem a la venda diversos productes amb el nostre logo imprès fa un pas endavant i arriba carregada de novetats.

La primera. La jaqueta d’estiu del Bàsquet Círcol. Un producte exclusiu ideal pels entrenaments. Una peça de roba que cobreix el tors per dur damunt la roba d’entrenament, oberta al davant amb cremallera, de màniga llarga i amb butxaques. I és clar, amb els nostres colors.

La segona novetat. Hem habilitat una BOTIGA VIRTUAL juntament amb Score Tech, el nostre proveïdor de marca esportiva on podreu adquirir còmodament des de casa tant la jaqueta com d’altres productes promocionals com la motxilla, o la jaqueta d’hivern del Círcol.

BOTIGA VIRTUAL

Des d’aquets enllaç podreu accedir a la botiga virtual i fer el vostre regal de Nadal gràcies al “Aquest Nadal regala Círcol”. El procés és molt simple: escollir el producte, posar les dades de contacte i indicar la forma de pagament.

Teniu temps d’encarregar el vostre producte Círcol fins el 17 de novembre. Heu de passar a recollir el producte comprat per la tenda física d’Score que la trobareu a

Adreça: Carrer de Molí de la Torre, 107, 08915 Badalona
Horari de la botiga: 9:00–13:00 i 15:30–19:30

Per qualsevol dubte envieu un mail a basquetcircolbdn@gmail.com

Per Nadal feu Círcol amb la jaqueta i els altres productes de roba Círcol!