Dintre de la campanya “Aquest Nadal regala Círcol”, on podreu comprar material esportiu amb el logo del bàsquet Círcol, us portem una novetat que ens fa molta il·lusió i agradarà sobretot als nostàlgics i amants de la història de l’esport, el bàsquet i la secció.

Us portem la samarreta vintage del Círcol dels anys 70 i 80, l’època gloriosa del Círcol coïncidint amb l’arribada de l’empresa cotonera Cotonifici com a espònsor i d’un novell Aïto García Reneses a la banqueta que va innovar el bàsquet des del Círcol

Coto històric

Una samarreta de teixit modern amb l’estètica i els colors de la millor època del bàsquet a Can Cartrons que podeu personalitzar amb número i lletra a un preu increïble. La podeu adquirir a la nostra

BOTIGA VIRTUAL

La samarreta de l’històric ascens a Primera Nacional el 1974, la de 10 anys a l’elit del bàsquet estatal, la de les grans nits europees al Centre Parroquial de Sant Josep amb el Llemotges francès, la Cibona de Zagreb croat o l’Olympija de Ljubljana eslovè, la de la semifnal de la Copa Korac el 1979 amb l’Arrigoni de Rieti d’Itàlia. I la samarreta que van vestir històrics del bàsquet com Andrés Jimenez, Quimet Costa o Jack Schroeder.

No perdeu l’oportunitat i aquest Nadal vestiu història i feu Círcol amb la samarreta Retro del Bàsquet Círcol