La temporada basquetbolística ha creuat el primer tram d’aquesta cursa de fons que ens durà fins al juny: ha començat la segona volta als campionats de Promoció a la seva fase prèvia i hem passat un quart de Campionat a la resta de lligues de la Federació Catalana de Bàsquet.

Ho ha fet en una altra bona jornada en sensacions de joc global pel Círcol que ens deixa aquests números

Jornada que encetàvem dissabte amb un derbi al pati de l’Escola Salesians on el potent equip físic va derrotar a un Mini femení que va deixar alguns bons moments que demostren bona evolució.

A l’altre cantó de la plaça dels Països Catalans, al pavelló del carrer Ausiàs March, el Premini masculí Círcol Gràfiques Venus va reaccionar en una gran segona part per derrotar al Sant Andreu de Natzaret en un altre derbi a domicili.

Derrota del Mini femení davant el potent Salesians

Matinal de bàsquet a Casagemes amb tres fronts.

El Premini femení cau davant el Martinenc en un bon partit global on vam veure bons detalls però on van pesar massa la concatenació de tants errors seguits.

Emoció al derbi que simultàniament disputaven el Mini 2 i el Minguella. Cap dels dos contendents dóna el braç a tòrcer i qualsevol petit marge és reduït. Finalment, els petits detalls, els tirs lliures i la conjunció de l’equip per tirar endavant el matx va donar un altre ajustat triomf al Círcol.

Tot seguit, gran partit del Mini 1 davant el Santa Coloma. En uns grans 5 primers quarts plens de ritme i intensitat els badalonins liquiden el matx. En els tres quarts finals la precipitació per voler ampliar marges i un cert individualisme va fer que els errors augmentessin i van tacar una mica un gran partit de bàsquet del Círcol.

 

A Santa Coloma es repetia el duel a categoria infantil amb també triomf badaloní de l’Infantil masculí en un matx on va faltar la intensitat d’altres jornades.

Marxàvem a dinar amb la derrota clara de l’Infantil femení a pista d’un Badalonès que va trinxar el matx des de l’augment de les prestacions defensives a la segona meitat. Un Infantil femení que divendres va rebre una visita de luxe: Bojana Kovacevic, pivot montenegrina del Femení Sant Adrià de la Lliga Femenina 1 va ser entrenadora per un dia de les noies d’Aritz Tomàs. Un clínic de luxe que les jugadores van gaudir molt. Gràcies Bojana

La plantilla de l’Infantil femení amb Bojana Kovacevic

Molts dels partits que estaven previst a la tarda de dissabte van ser traslladats al diumenge preveient la situació i les dificultats de trasllat a les pistes a causa de la gran manifestació a favor de la llibertat dels dirigents del govern català que es va fer a Barcelona. Això va implicar molt poca activitat en aquest tram de cap de setmana. De fet només dos partits es van disputar.

A Sant Andreu de Llavaneres, el Cadet A femení Círcol Gràfiques Venus va caure clarament davant d’un equip més implicat i simplement millor.

I a Sant Adrià, derrota del Júnior Interterritorial masculí a pista de l’UBSA. El partit va ser preciós amb alternatives constants i sense un dominador clar amb dos equips abocats a l’atac. En els millors moments del Círcol, l’equip de Pere Lluís Corominas pren un coixí de 7 punts. L’UBSA, però reacciona i des del triple retalla marges i gira la truita amb una màxima de 13 punts que resultaria insalvable i més quan l’ànsia va aparèixer a les files badalonines per remuntar. Ja no es va poder fer més.

Derrota al camp d l’UBSA del Júnior Masculí Interterritorial

L’endemà, va ser un diumenge amb molta activitat tant al matí com a la tarda.

A La Plana, el Júnior Preferent Femení va caure ajustadament davant el Cerdanyola, segon classificat de la taula que havia vençut clarament al partit d’anada de 21. Una molt mala arrencada amb un parcial d’1-16 al minut 8 condiciona la resta d’un matx on el Círcol es mostra bregador però erràtic i nerviós al final.

A continuació, el Sènior B femení, el Círcol Centre Mèdic La Vila va vèncer amb rotunditat al Valldemia de Mataró en una altra bon partit i molt regular del conjunt de Ferran Martín.

A Pomar, bon partit del Sènior C davant l’Alella en un partit molt seriós del Círcol on ha aprofitat les pèrdues i el poc encert en el tir dels maresmencs.

Tancàvem matí a l’Eixample de Barcelona, al camp del SAFA Claror. A tocar del monument de la Sagrada Família, el Júnior B masculí amb només 7 efectius aguanta estoicament tota la primera meitat, fins que el físic diu prou i el desànim apareix. En aquest moment, el conjunt local pren definitivament la iniciativa al matx.

Tarda intensa de bàsquet en múltiples punts de la geografia catalana. Començant per La Plana el Sots21 Preferent cau davant del Cerdanyola per culpa d’un molt mal darrer quart que dinamita tota opció de triomf en un partit que fins a la mitja part estava igualat i en el tercer quart es va anar alternant el domini en un període amb moltes interrupcions. Al final un parcial de 4-23 rubrica la derrota badalonina.

Tot seguit, mal inici de partit del Sènior B Círcol Pastisseria Catalunya a Tercera Catalana davant l’UB MiR que obliga a demanar un temps mort. Una bona decisió, ja que a partir d’aquest instant el Círcol es fa amo i senyor del duel i engreixa el marcador amb uns vallesans que queden atordits definitivament.

Sènior B - UB Mir

Victòria rotunda del Círcol Pastisseria Catalunya davant el UB MiR

Al Vallès Occidental iniciem un viatge pel país aquesta tarda de diumenge amb derrota del Círcol Gesesport al Bonaire, la pista del CN Terrassa a la Segona Catalana femenina.

A l’altre cantó del Vallès, l’Oriental, el Cadet masculí Interterritorial vencia amb claredat al Granollers.

I finalment, al Segrià el Círcol Cotonifici tancava la jornada a Copa Catalunya amb derrota a Alpicat. Malgrat remuntar al segon quart i dominar la part central del matx, al final el conjunt del Segrià es mostra més sòlid i venç al Círcol

I d’aquesta manera tanquem una nova jornada de bàsquet al Círcol, la que supera el primer tram de curs.

Tanquem “El Final de la Jornada” amb dos apunts d’agenda.

FINS AL 17 DE NOVEMBRE, aquest divendres, teniu temps perquè compreu els vostres productes segell Círcol per aquest Nadal. Entre els quals, la nova jaqueta d’estiu i la samarreta retro del Círcol 70-80, l’època gloriosa del Bàsquet a Can Cartrons. Entreu a la BOTIGA VIRTUAL i feu un Nadal 100% Círcol amb l'”Aquest Nadal regala Círcol

I el segon apunt d’agenda. DIUMENGE 26 DE NOVEMBRE A LES 16.00 A LA PLANA Presentació de la temporada 2017-2018. Us esperem a tots i a totes família del bàsquet i del Círcol.

I us esperem la setmana que ve per seguir repassant junts la setmana en clau bàsquet Círcol

Fins aleshores

Salut i cistelles