Fantasia i ciència ficció amb “La Llegada”, la nova proposta del cicle de cinema al Círcol “Cinemaprop”

Us esperem el 17 de novembre en doble sessió a les 19:00 i a les 22:00

Entrada GRATUÏTA pels socis i sòcies del Círcol amb el carnet. Pels no socis consulteu els nostres establiments col·laboradors on podreu obtenir una entrada bescanviable a les nostres Taquilles el dia de la pel·lícula.

Banner col·laboradors

La colonització alienígena arriba a la Terra i els alts càrrecs militars de l’exèrcit confien en l’Amy, una experta lingüista perquè esbrini amb quina intenció venen els extraterrestres aprenent el seu llenguatge propi

El director canadenc Denis Villeneuve, autor de l’adaptació de l’obra de teatre Incendis ens porta aquesta adaptació de la novel·la The story of your life de l’escriptor nord-americà Ted Chang, multi premiada amb diversos premis BAFTA de l’Acadèmia britànica de cine, el Festival de Venècia  i als Òscars