La jornada esportiva del tercer cap de setmana de novembre al Círcol va tenir inici i final amb un partit contra el Molins de Rei. Enmig d’aquest cap-i-cua una jornada poc prolífica i malauradament poc positiva. Mirem-ho tot plegat.
Abans com sempre, a vista d’ocell guaitem el món dels resultats que són aquests.
El Premini femení encetava la jornada al Municipal de Molins de Rei on es veia clarament superat per el potent conjunt baixllobregatí que a base d’intensitat i contundència marcava el pols del matx.
Al barri de Sant Andreu de Barcelona, el Mini 2 vencia al conjunt quadribarrat en un bon partit que no va ser rodó perquè al final els nois de Marta Molina i Núria Arimont es van relaxar i van augmentar els errors.
A Badalona, els primers ítems del cap de setmana venien de La Plana i sobretot d’una maratoniana jornada Círcol a Països Catalans amb 4 enfrontaments.
A La Plana, vam veure dues cares molt diferents de l‘Infantil masculí en un mateix duel. La primera part contra el Montgat és la creu amarga de la moneda amb un joc pobre i sense ritme. La situació es reverteix en la millor segona meitat de la temporada que permet vencer amb solvència al conjunt maresmenc.
El gruix d’activitat esportiva a la matinal de dissabte el trobem a Països Catalans amb 4 partits del Círcol.
El Mini femení inaugurava el programa amb la derrota davant el Draft Gramenet. Després que, durant set períodes, les noies de Roger Marcos i Jan Rubio competíssin de tu a tu amb les colomenques i el matx fos un gran espectacle en joc i ritme, un darrer quart de 4-17 en contra líquida tota opció de triomf local en un gran matx global del Círcol.
A continuació, simultàniament el Mini 1, com a visitant, i l’Infantil femení, com a local, veien com la sort no els somreia i eren clarament superats
Els nois de Jordi Garcia i Xavi Cuenca eren clarament superats per l’Ademar en l’únic derbi badaloní del cap de setmana.
Maristes - Mini A

Derrota del Mini 1 al derbi a pista de Maristes

Al mateix temps, un fluix Infantil femení veia com un Sant Nicolau molt més intens i centrat passava literalment per sobre de les noies d’Aritz Tomàs.
Malauradament, la jornada a Països tampoc va tenir millor final. El Cadet Interterritorial femení Círcol Gràfiques Venus – Granollers només va tenir color visitant.
Després de dinar, l’activitat competitiva es reprenia al Josep Mora on el Júnior Preferent femení queia a la pista de la Unió Esportiva de la capital del Maresme en el millor partit de la temporada que es va escapar al final amb 4 triples del conjunt maresmenc. Una autèntica pena ja que ja que l’equip ha agafat bona dinàmica i el marcador fa poca justícia el vist a pista. Durant 34 minuts el bàsquet va ser de llibre. Una llàstima. A seguir
A continuació, nova jornada a la Segona Catalana Femenina. El Círcol Gesesport abandonava circumstàncialment l’horari de diumenge al migdia per rebre el Neus. En aquest derbi veïnal, les colomenques donen el primer cop de puny a la taula davant d’un Círcol a remolc d’un rival més intens. Ja no va haver opció a més que aguantar l’escomesa d’un contrari simplement millor no tant en joc sino en intensitat i frescor d’idees. En tot cas, s’ha de destacar la bona actitud i voluntat de les badalonines per voler aixecar el matx.
Sènior A femení - Neus

Derrota del Círcol Gesesport en el duel comarcal davant el Neus

La tarda de dissabte es completava amb la derrota a la pròrroga del Sènior C a Vilanova del Vallès i el triomf de mèrit del Júnior B a La Plana que amb només 6 efectius derrota clarament al Gaudí del districte barceloní de l’Eixample.
L’endemà, tres partits a La Plana i tres desplaçaments pel país centraven l’actualitat esportiva del diumenge.
Al matí, doble menú a La Plana. El Cadet Interterritorial masculí de Lluís Alarcón rebia a la UE Mataró de primer plat. Molt bon partit dels badalonins que amb un joc sòlid i regular vencien clarament als maresmencs en un gran final. El Círcol consolida així la bona dinàmica engegada ja fa tres setmanes.
Cadet A - Mataró

Bona victòria i molt bon partit del Cadet A masculí davant el Mataró

A continuació, males notícies pel Júnior Masculí Interterritorial. Els de Pere Lluís Corominas van caure ajuntament davant el Santa Coloma després de remuntar 16 punts en 3 minuts. El Círcol va sortir extremadament adormit i malgrat que el joc dels colomencs no va ser ni molt menys exigent, els badalonins veuen com l’esvoranc no es redueix. Al final, amb més cor que cap i suplert per l’enorme qualitat de l’equip, el Círcol empata el partit. Finalment, però, es rubrica la derrota gràcies a 2 tirs lliures visitants.
I al Bages, les notícies no van ser millors des del Pavelló Municipal de Sant Vicenç de Castellet. Derrota del Sots21 Preferent en un matx on els tirs lliures errats pels badalonins van ser un condicionant massa gran per les aspiracions de triomf dels de Santi Rodríguez.
La jornada es tancava la tarda de diumenge en un triangle en format Sènior.
Al districte de Sant Martí de Barcelona victòria en un partit sense història i sense escarafalls del Círcol Pastisseria Catalunya a la Tercera Catalana Masculina a pista de l’Associació Sant Martí Esport.
ASME - Sènior B masculí

Victòria del Círcol Pastisseria Catalunya a pista de l’ASME de Barcelona

A Sant Pol, gran triomf del Círcol Centre Mèdic La Vila a la Tercera Catalana Femenina. Les de Ferran Martín derrotaven a les líder invicte de la Lliga, juntament amb el Premià de Dalt, fins ara. A la primera meitat triomf ajustat a l’arribada al camí de vestidors. A la represa, aprofitant que el físic maresmenc va dir prou, el Círcol posa la directa i treu una confortable victòria.
El darrer partit de la jornada era el mateix amb el què vam començar la jornada: un Círcol – Molins, aquest cas en format Copa Catalunya i a territori badaloní. Els molinencs van sortir amb una marxa més que el Círcol Cotonifici que malgrat tot no el deixa de petja. Després del descans veiem els millors moments del Círcol. Amb un gran tercer període els badalonins empaten i en certes fases passa a dominar l’intractable líder de la Lliga. Al darrer quart, però, i des del perímetre, els del Baix Llobregat dobleguen la fèrria resistència local i vencen amb una rotunditat excessiva d’un marcador enganyós.
Fins aquí, el relat de l’actualitat esportiva, però la secció de bàsquet és ben viva i us hem de dir que hem tancat la primera fase de la campanya “Aquest Nadal regala Círcol” amb gran èxit i acceptació de la samarreta Retro del Círcol anys 70-80. Qui hagi fet la comanda abans de divendres la rebrà per Festes de Nadal. Qui no, pot encarregar la samarreta i els altres productes segell Círcol que tenim i tindrem aviat de nou a la Botiga Virtual que mantenim permanentment oberta al nostre web
I així tanquem un nou “El Final de la Jornada” esperant millors noticies  emplaçant-vos la setmana que ve en una jornada molt especial: la de la Presentació de la temporada 2017-2018 al bàsquet de Can Cartrons. Serà a les 16:00 a La Plana
per TOTHOM junts FER MÉS BÀSQUET, FER MÉS CÍRCOL. Us esperem. No hi falteu!
Fins aleshores
Salut i cistelles