Diumenge 26 de novembre a les 19:30, torna la millor música al Círcol amb “The New Raemon, el segon convidat del cicle “Enjoy the silence”.

VENDA D’ENTRADES AQUÍ

El cantant més prestigiós actualment del panorama Indie i Pop a nivell català i estatal i amb gran seguiment internacional ens presenta un recopilatori de les seves millors cançons com

Reina del Amazonas

El cantant de Cabrils Ramon Rodríguez, The New Raemon, és tota una icona actual del gènere indie i Pop des de 2008 quan el seu primer disc A propósito de Garfunkel va tenir una gran acollida i rebuda de públic i crítica.

Actualment, The New Raemon acompanyat dels seus habituals músics que s’han anat incorporant I donant forma al seu estil únic de fer música, compta amb 11 àlbums al mercat. El més recent és Quema la Memoria, un recopilatori dels 10 anys de carrera del grup que va sortir al mercat aquest maig i que ens presentarà al Círcol amb peces com

Lo Bello y lo bestia

Diumenge 26 de novembre a les 19:30 The New Raemon al Círcol al cicle “Enjoy the silence