El darrer cap de setmana del novembre esportivament parlant ens deixa un dels relats més especials per la secció de bàsquet del Círcol. Va ser cap de setmana del debut de l’Escola de bàsquet i de la Presentació de la Temporada 17-18 de la secció. Diumenge, 235 jugadors i jugadores repartits en 20 equips (12 masculins, 8 femenins i els 12 membres de l’Escola) i 35 entrenadors i delegats van desfilar pel parquet de La Plana lluint amb la mateixa il·lusió la samarreta que el 1941 uns joves entusiastes de l’esport van fundar la secció de bàsquet del Círcol. Han passat 77 anys i el bàsquet ha crescut des de la base, imprimint els valors de l’entitat des de l’esport sa i amb l’orgull de recordar un passat gloriós.

Si voleu saber qui som consulteu l’apartat Equips 2017-2018 de la nostra web

En la Presentació del nou curs es va agraïr als nostres patrocinadors, Cotonifici Canal, Pastisseria Catalunya, Gesesport, Arts Gràfiques Venus i Centre Mèdic La Vila el seu suport incondicional i es va presentar la nova Junta presidida per Ferran Mañé i es va homenatjar a la Junta anterior amb la Rori Pruneda al capdavant que durant 4 anys va fer una gran tasca on destaca entre molts altres fets la creació i consolidació del Torneig 3×3 del juny de gran èxit a Badalona. En els discursos institucionals destacar l’agraïment de tots els ponents i les paraules de Toni Forteza, president del Círcol on destaca la potenciació del talent dels equips de la casa per afrontar els reptes que han d’afrontar.

Ferran Mañé, actual President de la secció de bàsquet agraeix a l’antiga Junta de Rori Pruneda la bona feina feta als darrers 4 anys

Des de El Final de la Jornada felicitar per la bona feina i agrair també la Junta presidida per la Rori acompanyada per la Sandra Veguín, la Isabel Marcos, el Pedro Muñoz, el Ferran Mañé i anteriorment la Maite Leal, així com els directors tècnics Andreu Lladó i Miki Segura per la confiança en aquest projecte, que fem entre tots de resumir cada setmana el què passa al Círcol. I donar la benvinguda a la nova Junta amb el Ferran, el Ricard Fusté, la Laura Martínez, la Montse Sánchez, el Natxo Milagro i el Josep Santiuste. Molta sort.

La presentació va tenir com a colofó els dos partits dels Sèniors masculins, que van acabar amb dues grans victòries. El Círcol Cotonifici va derrotar al segon classificat del grup 2 de Copa Catalunya, el SESE del districte d’Horta-Guinardó de Barcelona després de capgirar a finals del tercer quart un petit desavantatge de 3 punts. Tot seguit, el derbi de Tercera Catalana masculina davant el Sant Josep el va guanyar ei Círcol Pastisseria Catalunya en una gran segona part.

Gran colofó a la Presentació, la victòria dels dos Sèniors masculins. A Copa, triomf del Círcol Cotonifici al SESE

Presentació a banda resumim breument la resta de la jornada que ens deixa els següents números.

Jornada que començava divendres amb dos partits ajornats que acaben amb derrota. A Ripollet, el camp del Sant Gabriel derrota clara de l’Infantil femení i al Vell Congost de Manresa encara desfeta més clara del Cadet A femení Círcol Gràfiques Venus a pista del Joviat.

Dissabte especial on s’estrenava l‘Escola de bàsquet en el marc de la segona jornada de la Trobada del BBB a la pista de patinatge de Sant Josep. Il·lusió, treball, entreteniment, diversió i voluntat van traspuar els 12 petits més grans de la casa en el seu debut de la temporada davant el Sant Andreu de Natzaret i per alguns el seu primer partit de bàsquet. Felicitats i per molts més.

Bona jornada global en resultats i sensacions fins i tot en els resultats adversos. Excel·lents prestacions dels Sèniors femenins, el Círcol Gesesport a Rubí (tot i perdre) a la Segona catalana i del Círcol Centre Mèdic La Vila, imparable de nou a Cabrera a Tercera.

Grans victòries del Sots21 Preferent al derbi amb el Badalonès, del Júnior B al districte de Sants Montjuïc al camp del Sant Antoni del Poble Sec a Barcelona, la molt clara victòria del Cadet Interterritorial masculí davant el Montgat, de l’Infantil masculí a Premià o del Mini 2 a pista del Sant Joan de Mata, al districte de Sant Andreu de la capital catalana . Triomfs del Premini masculí Círcol Gràfiques Venus al derbi amb la Cultural.

Victòria del premini masculí Círcol Gràfiques Venus al derbi amb el Cultural

Bones prestacions del Júnior Preferent femení davant el Joviat de Manresa on va pesar massa els errors per assolir quelcom més, de l’Infantil femení en el matx de jornada regular contra el Sant Gabriel de Ripollet, del Mini femení al derbi a camp del Badalonès i del Premini femení a Cornellà.

Desfetes del Júnior masculí Interterritorial davant el Tecla Sala de L’Hospitalet de Llobregat, del Cadet B a casa davant l’Horta i del Mini 1 davant el Vilassar de Dalt.

Així tanquem novembre agraint-vos la presència diumenge a la Presentació i el suport i emplaçant-vos en el proper “El Final de la Jornada” on tornarem al format habitual.

Fins aleshores

Salut i cistelles