Arrenca el swing al Círcol!

De la mà d’alguns socis i lindy hoopers badalonins, com es coneixen les parelles d’aquest art musical nascut als Estats Units als anys 20, com una evolució del Xarleston iniciem al Círcol les jams, o sessions “Feel & Swing” per a tots aquests amants del Swing i les seves variants.

Els dijous 16 i 30 de novembre i 14 de desembre  de 21:00 a 22:30 obrirem un dels nostres espais habilitats, la Sala Miralls, perquè tots els que volgueu pugueu venir a ballar i a compartir amb nosaltres una bona estona de música. I si després us animeu i teniu més ganes de swing teniu les portes obertes al Círcol

Bàsicament ballarem lindy-hop, com hem dit un estil de ball per parelles amb música swing que alguns músics de raça negra nord-americans van popularitzar a Nova York cap als anys 20 del segle passat.

Veniu. Us hi esperem.

Interessats, envieu un correu a info@elcircol.cat

Fem Swing, fem Círcol