Quan vam apostar pel cicle Enjoy the Silence al Círcol, no ens imaginavem el que lastexitmanagement era capaç de fer.

Després de l’irrupció de Coque Malla el primer concert, aquest cap de setmana va ser el torn de The New Raemon.

the new raemon enjoy the silence

El concert va tornar a omplir la sala de fans i de curiosos amb ganes de descobrir noves propostes musicals. El que unia tots els presents era ser protagonistes d’un cicle on el públic té un paper clau: ser part del concert. Amb el silenci, amb la passió, amb l’atenció…

Aquesta vegada The New Raemon va ser l’encarrregat de fer ressonar les parets.

the new raemon

Havia de venir acomapanyat per en Marc Ruiz, el teclista, però a última hora va ser baixa. I… “He hagut d’improvisar un repertori a última hora. Espero que vagi bé!” I caram si va anar bé!!!!

Combinant cançons antigues i més noves: “Aquesta fa un munt d’anys que no la tocava. Va ser la primera que vaig escriure en aquesta nova aventura que vaig emprendre en solitari“. I fins i tot la memòria va jugar-li alguna mala passada. I això va entusiasmar el públic present que va captar com el músic estava buscant forçar la màquina per un concert tant especial com el que estavem visquent.

I el final… oh quin final!

La connexió entre públic i cantant va permetre acabar jugant amb una de les seves cançons d’una forma genial. Tot el públic cantant i rient per acomiadar un concert que, a més de música, va tenir riures a dojo, un ambient màgic i un The New Raemon que ens va deixar un somriure dibuixat a la cara mentre tornavem cap a casa.

Aquí teniu algunes de les reaccions del concert que hem anat trobant a internet.

[envira-gallery id=”6553″]

A mesura que els fotografs que van plasmar la màgia del concert publiquin els seus treballs, els afegirem a l’article per a poder-los gaudir!