L’esplèndida comèdia francesa Vuelta a casa de mi madre, (versió en CATALÀ) obre el desembre cinematogràfic al Círcol al #cinemaprop. Bon cinema al costat de casa i en CATALÀ

Us esperem l’1 de desembre en doble sessió a les 19:00 i a les 22:00

Entrada GRATUÏTA pels socis i sòcies del Círcol amb el carnet. Pels no socis consulteu els nostres establiments col·laboradors on podreu obtenir una entrada bescanviable a les nostres Taquilles el dia de la pel·lícula.

Banner col·laboradors

L’Stephanie, una dona de mitjana edat passa una mala situació personal i laboral que la fa tornar a casa de la seva mare. En principi tot va bé, però ben aviat comencen les desavinences pels canvis de rutina i la falta de tant temps sense conviure juntes. Aguantaran molt més temps juntes?

El director parisenc Eric Lavaine, autor de grans comèdies reconegudes com Benvinguts a bord o Diari d’una indecisa ens porta una altra esplèndida comèdia que no us podrà fer parar de riure. Us esperem al #cinemaprop