Un drama basat en fets reals amb dos grans del cinema davant i darrera les càmeres és la nova proposta per aquest divendres al cicle de cinema #cinemaprop al Círcol. Bon cinema al costat de casa amb Sully

Us esperem el 15 de desembre en doble sessió a les 19:00 i a les 22:00

Entrada GRATUÏTA pels socis i sòcies del Círcol amb el carnet. Pels no socis consulteu els nostres establiments col·laboradors on podreu obtenir una entrada bescanviable a les nostres Taquilles el dia de la pel·lícula.

Banner col·laboradors

Chesley “Sully” Sullenberger, un pilot d’avió esdevé en heroi després de fer un amaratge forçós de l’aparell que portava a la riba del riu Hudson a Nova York salvant 155 persones. Les conseqüències d’aquest incident combinat amb la vida complicada d’en Sully marcarà la seva vida per sempre

Dos grans del celuloide al servei d’una gran pel·li reconeguda per crítica i públic. Tom Hanks es posa al servei de Cllint Eastwood que després de signar esplèndids films com “Invictus” o Gran Torino es torna a posar darrera les càmeres en aquesta magnífica Sully que no us podeu perdre!