Nou dissabte d’humor amb el barceloní Andreu Casanova que ens presenta el seu espectacle més reconegut “50 sombras de Andreu”, el 16 DE DESEMBRE A LES 21:00 H.

VENDA D’ENTRADES EN AQUEST ENLLAÇ

Conegut pels seus monòlegs i aparicions en diversos mitjans de comunicació i a la plataforma Comedy Central, l‘actor i humorista català s’atreveix amb el seu primer muntatge de gran acollida i crítica.

“50 sombras de Andreu” és l’adaptació propia i esbojarrada del llibre eròtic “50 ombres d’en Grey” i ho fa acompanyat de l’actriu Beatriu Castelló, membre de la reconeguda companyia Impro Barcelona, companya de Casanova d’aquesta aventura amorosa… amb molt d’humor

Primer va ser el llibre, després la pel·lícula i ara arriba … Cincuenta sombras de Andreu, el monòleg!

Bona sessió d’humor al Círcol per aquest dissabte