Ha arribat el desembre, darrer mes de l’any i ho fa com mana la dita: congelant. Hem viscut la darrera jornada abans que el Pont de la Puríssima congeli l’activitat a la Federació Catalana de bàsquet una setmana. I amb el desembre congelat hem vist les primeres mantes quilomètriques tapant el cos dels soferts i sofertes jugadors i jugadores a les banquetes. Repassem com ha anat tot plegat abans que nosaltres agafem també Pont

Primer de tot com sempre, a vista d’ocell fitem els resultats de la jornada que són aquests

Arrenquem en la matinal de dissabte, a La Plana on el primer duel de líders de Lliga entre Círcol i Premià del cap de setmana acaba amb derrota de l’Infantil masculí. Un parcial de 0-7 al 6è període i una sèrie d’errors al final condemna l’equip badaloní a la derrota en un bon espectacle de bàsquet.

Al mateix temps el Mini femení acaba la fase prèvia de la Temporada 17-18 amb molt bones sensacions i gran millora vencent al Maristes de Rubí tot i la irregularitat del matx jugat per les locals a Països Catalans.

A Casagemes, el Mini 2 també acaba la primera part de la campanya amb grans sensacions, una exponencial millora des de setembre i invicte després de guanyar al Bàsquet Cat del districte de Sant Martí de Barcelona.

Victòria del Mini 2 per acabar invictes la fase prèvia de la temporada

Simultàniament molt bon partit del Premini femení davant un Joventut Les Corts que va deixar jugar i va permetre veure aspectes de la bona evolució de l’equip.

Tot seguit clara derrota del Mini 1 contra el Montgat.

A Sant Josep, derrota del Premini masculí Círcol Gràfiques Venus a pista del Badalonès. La grandària de la pista va pesar més en el físic que en el joc del Círcol.

Fora de Badalona, clara derrota del Júnior Preferent femení a Can Ricart, la pista del Femení Sant Adrià i amb males sensacions d’haver fet un pas enrere.

Bones notícies que ens va dur la tarda de dissabte amb la 6a victòria del Círcol Cotonifici a Copa Catalunya que el manté al pom de dalt de la classificació. Aquesta vegada va derrotar al Santa Coloma a domicili.

Tancàvem dissabte amb la tercera victòria consecutiva del Júnior B davant el La Garriga a La Plana.

Tercera victòria consecutiva del Júnior B masculí

L’endemà, ben abrigats, vam gaudir d’un Superdiumenge amb 3 partits a La Plana. Al matí doble enfrontament dels dos Sèniors femenins davant els líders.

A Tercera Catalana, el duel de colíders entre el Círcol Centre Mèdic La Vila i el Premià (el segon entre els dos clubs del cap de setmana) acaba amb clara victòria maresmenca que tot i no fer un joc brillant va ser més regular i efectiu.

A continuació, gran partit del Círcol Gesesport contra el líder de la Segona Catalana Femenina, el Nou Esplugues. Una arrencada fenomenal de les badalonines dóna pas a la reacció visitant, que el Círcol aguanta fins a la mitja part. Al tercer quart, les del Baix Llobregat trenquen definitivament el partit. Malgrat tot no es perd mai la cara al partit i el conjunt de David Palomares i Nerea Castro marxen amb la cara ben alta de Pont.

Bon paper malgrat la derrota davant el líder de Segona Catalana femenina del Círcol Gesesport

Al districte de Sant Martí de Barcelona el Círcol Pastisseria Catalunya derrota a l’Stucom a domicili en un partit molt seriós en tot moment del Círcol que ja és tercer a la taula de Tercera Catalana masculina.

El Cadet femení, Círcol Gràfiques Venus va patir una contundent derrota davant el Bàsquet Draft Gramenet just abans de dinar.

Derrota del Sots21 davant el Minguella que va passar per sobre del Círcol a la segona meitat en l’enfrontament que encetava la tarda de diumenge.

També va caure el Sènior C a casa del Caldes de Montbui, al Vallès Oriental

A l’altre cantó del Vallès, a l’Occidental gran victòria de l’Infantil femení que donà la campanada al parquet del Sant Cugat. En un partit molt seriós al davant i al darrere les badalonines obtenen un més que merescut premi a la bona feina feta les darreres setmanes. Enhorabona.

I la jornada es completà amb la derrota del Júnior masculí Interterritorial a l’Eusebi Millán de Mataró, la pista del Boet. Malgrat les bones intencions i d’un canvi positiu en la predisposició a jugar, la precipitació en les accions, on va haver de nou massa pilotes perdudes i el nerviosisme per resoldre massa ràpid van condemnar l’equip a una nova derrota. Ànims.

I així marxem de Pont de la Puríssima en aquest mes de desembre gairebé inhàbil de competició oficial. Descanseu i carregueu bé les piles. Els de “El Final de la Jornada” tornem la setmana del 16 de desembre per tancar el 2017 de bàsquet oficial al Círcol.

Fins aleshores

Salut i cistelles