Microteatre: peça teatral d’uns 15 minuts de durada.
Aquesta és la proposta innovadora que us oferim per la ja clàssica Obra de Nadal de la Dramàtica del Círcol pels dies 25 i 26 de desembre a les 21:00 del vespre.

Saben aquell que diu que es troben Sant Francesc, la Verge Maria, un astrònom, una monitora d’esplai, una parella ben avinguda i dos professors de comunicació? No? Això deu ser, perquè encara no han vingut a veure els Microteatres de Nadal del Círcol. 

11 actors, 4 directors i dos dramaturgs badalonins. Aquest és el còctel triat per la Dramàtica del Círcol per dur a terme aquests Microteatres de Nadal a l’escenari de la Sala de Teatre del Círcol.

Quatre petites representacions conduïdes per dues mestres de cerimònies excepcionals, que ens mostraran relats d’amor i desamor amb altes dosis d’humor i d’ironia.

Un petit tastet de l’obra d’en Marc Torrecillas, l’autor badaloní que porta anys treballant el gènere del Microteatre i l’ha mogut arreu de la nostra ciutat i de tot Catalunya.

Us esperem! Per Nadal i Sant Esteve, el milor Teatre per baixar torrons al Círcol.

Venda d’entrades a les taquilles del Círcol dimecres, dijous i divendres a la tarda i al mateix dia una hora abans de l’inici de l’espectacle