DATES

ENTRADES ESGOTADES 29 I 30 DE DESEMBRE

7 de gener a les 18:00

NOVA DATA: 13 DE GENER A LES 18:00

Arriba el Nadal i ho fa a El Círcol de la mà de la nostra obra més emblemàtica i representativa: Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres. Aquest 2017 celebrem el 98è aniversari de la representació al Círcol d’aquest Clàssic de la cultura catalana en època de Nadal inclòs dintre de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya.

L’argument ja el coneixeu segur: dos pastors catalans entren dins la història de l’Adveniment de l’Infant Jesús. De cop i volta, s’adormen a una masia i es lleven al mig d’un bosc tenebrós on coneixen el dimoni, els pastors de Judea i fins i tot, en Josep i la Maria!! En aquesta aventura cantaran, riuran, s’espantaran, fugiran… És impossible explicar amb paraules la màgia que es viu al Círcol per Pastorets.

Una de les parts més esperades seran els coblets, on en Lluquet i en Rovelló alçaran la veu per denunciar o recordar tot el que ha passat aqeust 2017.

Els Pastorets de El Círcol és l’obra magna de l’entitat de gran reconeixement i seguiment. Una representació en què tothom s’involucra perquè sigui ja un clàssic ineludible a la nostra ciutat.

Lluquet i Rovelló estant a punt amb la resta de Pastors. Satanàs, Llucifer i les fúries ja escalfen les calderes del Pere Botero i l’Àngel Miquel s’ho mira tot des de dalt.

No t’ho pensis i vine a gaudir de nou del clàssic dels clàssics del Nadal a Badalona i de la cultura popular a Catalunya: els Pastorets del Círcol

Venda d’entrades a les nostres taquilles, dimecres, dijous i divendres de 18:30h a 20h