Al Círcol apostem fort per la música. El cicle “Enjoy the silence” és tot un èxit de públic, acollida i participació. I en aquesta arrencada de 2018 us portem dues referències de primera magnítud: Enric Montefusco al gener i La Iaia al febrer

El DIUMENGE 28 DE GENER A LES 18:00, arriba Enric Montefusco al Círcol. L’exlíder de la banda de punk Standstill, va decidir fa dos anys emprendre una carrera en solitari fent un gir a la seva música

VENDA D’ENTRADES EN AQUEST ENLLAÇ

Enric Montefusco és el projecte el solitari de l’antic líder de Standstill. Després de la desaparició del grup, Montefusco va publicar el seu primer àlbum d’estudi, “Meridiana”, a finals del 2016. Amb el disc va començar a girar per totes les sales i teatres de l’Estat Espanyol.

Si Standtill és considerat com un dels més grans grups de culte del panorama nacional, Enric Montefusco és la versió acústica de major creativitat.

ESCOLTEU COM SONA ENRIC MONTEFUSCO

No us perdeu la millor música al Círcol!!