Aquest Nadal regala cultura amb el Círcol!

Tenim moltes propostes perquè gaudiu i regaleu cultura aquestes Festes:

El gran clàssic del Nadal a Badalona, amb 101 anys de representacions, els Pastorets del Círcol, tornen en 5 sessions.

La Dramàtica del Círcol, la companyia estable de la casa, innova i ens porta per Nadal i Sant Esteve, els dies 25 i 26 a les 21:00  “Microteatres nadalencs”de Marc Torrecillas, reconegut autor badaloní format a les bambolines del Círcol. 4 obres curtes que s’entrellacen a l’escenari del Teatre per fer-ne una de sola al final.

Venda d’entrades a les taquilles del Círcol dimecres, dijous i divendres a la tarda i al mateix dia una hora abans de l’inici de l’espectacle

La música és un altre dels pilars de la programació. I apostem fort, gràcies al cicle mensual Enjoy the silence, de gran èxit.

Pel gener, Enric Montefusco, l’exlíder de la banda dels 80 Stindstall, referent del gènere alternatiu, ens presenta “Meridiana”, un àlbum intimista i reivindicatiu, un retrat cultural i social de la classe treballadora

I pel febrer, arriba La Iaia. Els osonencs, referència de l’indie Pop a Catalunya ens presenta el seu tercer disc “Tornar a ser u”, un àlbum fresc, vibrant que busca en la simplicitat i senzillersa arribar al públic. Actualment, La Iaia marca el ritme actual de la múisca a Catalunya i és una ocasió única per gaudir de les noves propostes musicals en català.

Venda d’entrades en aquest ENLLAÇ

No hi ha excusa. Aquest Nadal regala cultura, regala Círcol! Gaudireu segur