Arrenquem 2018 amb un somriure… guapo

Xavi González és “El Guaperas” i vindrà al Círcol diumenge 14 de gener a les 18:00

VENDA D’ENTRADES AQUÍ

El Guaperas és una comèdia d’embolics d’enamorats escrita, dirigida i protagonitzada per Xavi Gonzalez, nova referència de l’humor a Catalunya i Ana Llorente, la seva companya,

En Joan rep la visita d’un antiga amiga, uns dies abans que es casi amb un amic comú. No obstant això, en Joan segueix estant perdudament enamorat de la Laura. Des de la seva adolescència, somia amb viure al seu costat. Ella, indecisa i angoixada, li informa que ha decidit no casar-se amb el seu promès. El motiu? S’ha adonat que està enamorat d’ell.

L’escena sembla treta d’una pel·lícula romàntica i tots dos es disposen a fer l’amor, una assignatura pendent després de tants anys. No obstant això, quan es dirigeixen al dormitori, algú truca al timbre. Esperava algú? Qui arriba en aquest precís moment a l’àtic de Joan?

Ho haureu de descobrir venint al Círcol a riure amb “El Guaperas”. Bon humor per obrir 2018