Hem viscut un Nadal molt intens al bàsquet del Círcol. És per aquets motiu que obrim un especial “El Final de la Jornada” resumint tot el què ha passat a la secció durant les Festes de Nadal, abans d’encarar la segona part de la temporada, ja plenament integrada dins del nou any 2018.

Dos tornejos van centrar els darrers dies del 2017. Després d’un any d’absència, dos equips del Círcol van estar presents a un dels esdeveniments més importants del Nadal al bàsquet a Calalunya: el Torneig de Nadal de Minibàsquet de La Seu d’Urgell. El Mini 1 i el Mini femení van jugar partits amb els amfitrions, l’Andorra, el Força Lleida, el Mataró. Bona imatge i participació dels dos equips que van gaudir de 4 intensos dies de bàsquet, entreteniment i diversió a la capital de l’Alt Urgell que va rebre als participants amb el fred típic del Pirineu en aquesta època i amb una bucòlica imatge d’una ciutat nevada. Una gran experiència per a tots els integrants de la família del Círcol que es va desplaçar a La Seu.

El 29 de desembre, el Premini masculí Círcol Gràfiques Venus va disputar el 13è Torneig Josep Aragonès de Pineda de Mar: un quadrangular en homenatge a l’alcalde i prohom de l’esport de la cistella a la vila maresmenca. Juntament amb els amfitrions, el Mollet i el Farners el Círcol va fer un gran paper guanyant aquest Torneig nadalenc amb un joc molt alegre i vistós.

Al nostre Facebook teniu les millors imatges del Torneig de La Seu i de Pineda

L’Escola de bàsquet va tenir Trobada a Llefià en partit davant la Penya just abans que els Reis passessin.

Tornejos a banda, la majoria d’equips van aprofitar les Festes per seguir els entrenaments i anar evolucionant de cara al retorn de la competició. Les tecnificacions i els entrenaments específics conjunts van ser tònica majoritària com els del Cadet Femení que es va ajuntar amb el Júnior Preferent.

I un amistós d’alçada va obrir el 2018 de partits a La Plana. El Círcol Cotonifici va jugar un amistós davant l’Arenys, equip de la Lliga EBA, l’última categoria controlada a nivell de la Federació Espanyola, una categoria per sobre de Copa Catalunya on juga el Círcol.

Durant aquestes Festes han sortit els calendaris de les fases regulars a les lligues de Promoció que podreu consultar a l’apartat Equips del nostre web i a la pàgina Círcol de la web de la Federació Catalana de Bàsquet

I també per a Festes van arribar les comandes de la Campanya “Aquest Nadal regala Círcol” amb la nova jaqueta i la samarreta retro del Círcol. Una samarreta que rememora els millors moments de la historia del Círcol als anys 70 i 80 de la mà d’Aito Garcia Reneses. En aquest vídeo extret d’un reportatge homenatge a Aito que va fer Movistar+ podreu veure en imatges i amb la veu del tècnic els grans moments de la historia de la secció amb aquesta samarreta que podreu comprar a la nostra BOTIGA VIRTUAL.

I un altre apunt televisiu que es confirmà aquest Nadal. El 20 de gener a les 18:00, el Círcol Cotonifici jugarà davant el Santfeliuenc, el darrer partit de la primera volta de Copa Catalunya. Un partit que serà especial perquè serà emès per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya al Bàsquet en Joc, amb la narració de Xavi Ballesteros, exjugador del Círcol, per cert. Per tant, us convidem ja a omplir La Plana el proper dissabte 20 de gener a les 18:00 vestit dels colors del Círcol i animar amb totes les forces. Si no hi podreu ser, el podreu seguir a TV Badalona, a El Punt Avui Televisió o al canal 159 de Movistar +

Teniu més informació AQUÍ

I fins aquí, aquest intens #NadalCírcol també a la secció de bàsquet del Círcol. Ja girem en mode 2018. La competició arrenca aquest cap de setmana (dijous, la primera Agenda de l’any). Esperem compartir moltes alegries pel Círcol aquest any nou. Us les explicarem com sempre aquí: a ”El Final de la Jornada”

Fins a la setmana que ve

Salut i cistelles