Deixem enrere les vacances de Nadal, intenses al bàsquet del Círcol i arrenquem el 2018 oficial de bàsquet. Tornen els derbis, els duels duplicats, les maratonianes jornades d’hores i hores de bàsquet… Tornen en definitiva les emocions de l’esport de la cistella a Can Cartrons i ens acompanyaran fins a l’aturada de Setmana Santa.

Repassem la primera jornada de 2018,com sempre, donant una ullada al món que dels resultats que són aquests:

Tornen les matinals de dissabte a Casagemes, i ho fan amb sensacions agredolces.

El Premini femení va jugar un bon partit davant el Sant Gabriel de Ripollet, tot i que va patir certs alts i baixos. En els bons moments vam veure coses molt positives i que demostren l’evolució del conjunt de David Aldabert i Laura Casanova.

Malauradament, l’estrena del Mini 2 al 2018 i a la fase regular de la temporada no va ser bona. El Badalonès es va mostrar més superior i sòlid que els nois de Marta Molina i Núria Arimont, que van cauen amb certa claredat.

Tot seguit, el Premini masculí Círcol Gràfiques Venus va veure d’entrada la pujada del nivell d’exigència que tindrà la segona fase de la seva temporada. La bona primera part de l’any els ha fet jugar a una categoria superior on es demostrarà realment l’evolució de l’equip. Davant el Masnou, els nois de Ramon Domeng, Ramon Gotzens i Bernat Rojo van veure un rival que els superava en totes les facetes de joc d’entrada i això es va veure en un marcador ampli. A la segona part, el Círcol s’entona, entra al joc, entén la nova situació, aconsegueix reduir marges fins als 5 punts en contra finals. Va acabar molt millor de com va començar

Bones sensacions al final del partit del Premini masculí Círcol Gràfiques Venus davant el Masnou

Simultàniament, el Mini 1 queia clarament amb un Granollers que s’escapa després d’una desconnexió badalonina en dos quarts i engreixa el marcador al final amb un Círcol a la desesperada per voler retallar marges.

Tornen les matinals de dissabte a Casagemes i les matinals a Països Catalans.

El Mini femení va tornar amb bon peu als entrenaments i això es va demostrar a l’estrena del 2018 davant el Cultural en el millor partit de la temporada de les de Roger Marcos i Jan Rubio.

Tot seguit, l’Infantil femení va refermar les bones sensacions amb què va acabar el 2017 i va derrotar l’AECAM en un partit on el joc col·lectiu va brillar per primer cop a la temporada i va permetre veure bones accions i un nou pas en l’evolució del joc.

A la tarda, les bones sensacions que ens va deixar el Círcol – Cultural de Mini femení no es va reflectir en la repetició del duel a la Tercera Catalana masculina i a camp col·legial. A Pomar, després d’un inici igualat, el segon i tercer període, el Cultural tomba a la lona al conjunt de Jordi Ferrer, Albert Hurtado i Marc Ponce que arriba a perdre de 17 punts i va a la deriva. Mentrestant el físic rival s’imposa amb un encert molt fluid. Al darrer període, el Círcol desperta i comença a reduir distàncies. Però és massa tard, i malgrat tenir la darrera oportunitat per empatar el matx, perd la pilota. Així doncs, el derbi a la Tercera Catalana masculina es queda a territori Cultural.

Cultural- Sènior B

Derrta del Círcol Pastisseria Catalunya al derbi a pista del Cultural

El dissabte es tancava al vespre de Tarragona i a La Plana.

A pista del Torreforta, el Círcol Cotonifici va caure a la pròrroga, que va forçar l’equip local al Casal Riu Clar de Tarragona. Tot i l’encomiable entrega badalonina i un gran partit, el resultat va ser esquiu.

A La Plana, la cosa no va anar millor i el derbi entre el Júnior B i el Llefià va caure del costat visitant a les acaballes del matx.

Tornen els dissabtes de bàsquet i les maratons dels Superdiumenge. Per arrencar a La Plana, menú de tres plats amb presència femenina al matí i un epíleg final a la tarda amb el Sots21 que servia per tancar la primera jornada de bàsquet oficial el 2018.

El Júnior femení queia clarament amb el Mataró en l’arrencada de la segona fase de la temporada a la Preferent B. Després d’aguantar l’envit maresmenc a la primera part a la segona, les mataronines s’imposen clarament.

A continuació, el Círcol Centre Mèdic La Vila derrota ajustadament al Sant Andreu de Natzaret al derbi de Tercera Catalana femenina en un matx que es complica al final quan les rivals aixequen 17 punts en 8 minuts.

Finalment, el Círcol Gesesport cau clarament davant del Bàsquet Pia Sabadell a la Segona Catalana Femenina en un matx de clar domini i mentalitat vallesana.

La jornada tampoc és millor ni a Llefià amb el Cadet B ni a l’exterior.

A Badalona el Cadet B cau davant el Sant Joan Despí en un matx que perd per errors propis en totes les facetes.

A Hospitalet de Llobregat el Cadet Interterritorial masculí arrossega un mal parcial d’inici i no aixeca el matx davant el conjunt riberencs.

A Sant Adrià, tot i el bon inici del Sènior C que arriba a dominar de 12 punts, L’UBSA i el seu potent físic aixeca el matx i remunta.

A Malgrat, res a fer per un Júnior Interterritorial masculí que va a mercè d’un intractable líder AECAM que des del triple i una intensitat superior destrossa als badalonins.

La bona notícia del matí ve de Mollet en el millor partit de l’infantil masculí que sent absolutament regular venç merescudament al conjunt vallesà.

Gran victòria de l?infantil masculí a Mollet

La jornada s’acaba a La Plana amb el Sots21 – Igualada i un clar triomf davant el cuer.

D’aquesta manera tanquem una jornada poc positiva globalment, hem de ser sincers, que obria el 2018.

Esperem portar-vos la setmana que ve millors notícies, en una jornada molt especial sobretot dissabte amb el Círcol Cotonifici – Santfeliuenc, el matx que oferirà dissabte La Xarxa de Televisions Locals a La Plana. Us esperem vestits de Círcol per donar color a una transmissió molt especial per la casa.

Fins a la setmana que ve

Salut i cistelles