Enric Montefusco i La Iaia són les dues grans propostes musicals del Círcol pels propers mesos. Arriben de la mà del genial cicle “Enjoy the silence”.

El primer en arribar (dg 28 gener) és l’Enric Montefusco, l’exlíder de la banda dels 80 Stindstall presenta “Meridiana”, un àlbum intimista i reivindicatiu, un retrat cultural i social de la classe treballadora. És la seva estrena en solitari.

Escolta el single Meridiana de l’Enric Montefusco

 

 

L’11 de febrer, torn per La Iaia. Els osonencs, referència de l’indie Pop a Catalunya presenten el seu tercer disc “Tornar a ser u“, un àlbum fresc i vibrant. Després de tres anys sense enregistrar res, “Tornar a ser u” és la fita per la reconstrucció de la banda. Una reconstrucció que permet tornar a mesclar tot el que ha fet i fa de La Iaia un grup únic.

Escolta la cançó de La millor flor del balcó en una gravació de BalconyTv

 

 —- Compra les entrades clicant AQUÍ

Apaga el mòbil i gaudeix de la millor música al Círcol