Tenim una gran novetat! El 3×3 del Círcol es fa més gran.

Us anunciem que la quarta edició del Torneig 3×3 del Círcol que es farà el proper 3 de juny a La Plana serà una de les seus del nou Circuït 3×3 que organitza per primer cop la Federació Catalana de Bàsquet.

El Circuit 3×3 és obert a tothom i a totes les categories, de mini fins a sènior i s’hi pot participar en tantes seus com es vulgui, això donarà més opcions a prendre part a la gran final.

Badalona serà la quarta cita del certàmen on com sempre vestirem La Plana i la plaça exterior de cistelles per gaudir el màxim i més que mai de l’espectacle del bàsquet en format 3×3.

Aquesta gran novetat també ve acompanyada de nou reglament. En aquesta ocasió el 3×3 del Círcol es regirà pel reglament oficial de la FIBA per aquest format.

Els guanyadors del nostre 3×3 sumaran un punt que els servirà per poder optar a disputar la gran final del Circuit 3×3 del 25 de juny a Barcelona.

Ben aviat, obrirem el procés d’inscripció. Tota la informació en aquest ENLLAÇ

Així doncs, marqueu ja a l’Agenda, la gran cita: DIUMENGE 3 DE JUNY 3×3 del Círcol, 4arta prova del Circuït 3×3 de la FCBQ.

T’ho perdràs?!