Aquest dissabte 27 de gener a partir de les 18.00, es disputarà el Partit de les Estrelles de Copa Catalunya al Pavelló Nord de Sabadell. I el Círcol Cotonifici tindrà un gran representant. En Xesco Gotzens.

Format des de ben petit als equips de formació de la casa (des de Mini A) ha tingut una projecció meteòrica anant reforçant els equips de major categoria sempre que ho requerien i entrant plenament en dinàmica Sènior des de fa 6 anys, convertint-se en un dels referents del primer equip masculí de la casa.

Fent un promig global de 13,60 punts / 4,60 rebots / 11,60 de valoració en els darrers partits, que complementen una gran temporada sent un dels líders del Círcol Cotonifici, li han fet valer al Xesco ser el nostre representant a la gran festa del bàsquet català.

Dintre de l’equip blau estarà acompanyat de la resta de representants dels equips del grup 2 i serà rival del grup 1, el blanc on estaran inclosos els representants de Maristes i Badalonès, els dos altres equips badalonins a la Divisió d’Honor del Bàsquet Català. Jugadors que, com en Xesco van ser escollits, mitjançant les votacions dels entrenadors de Copa Catalunya.

L’All Star de Copa Cataunya és una inicitaiva de la Federació Catalana de Bàsquet juntament amb La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, creat fa dos anys per donar cobertura mediàtica i impuls a la competició, la Divisió d’Honor del Bàsquet Català

El partit serà ofert en directe per televisió per l’Esports en Xarxa dins del Bàsquet en Joc a Televisió de Badalona i els canals de La Xarxa amb Xavi Ballesteros a la narració.

Si voleu acompanyar en Xesco a Sabadell, tenim INVITACIONS GRATUÏTES a la vostra disposició

Descarregueu-vos la vostra invitació i gaudiu del millor bàsquet amb en Xesco Gotzens com a un dels protagonistes.

Molta sort Xesco, et seguirem i ho explicarem a les xarxes socials del club i a la web dimarts que ve.

En Xesco és All Star!!