Una de les noves propostes engegades aquest any des del Círcol va fent forat i es va consolidant. El Swing del Círcol sortirà d’excursió per oferir-vos les millors propostes en aquest ball evolucionat de la música jazz.

Durant aquest mes de febrer, els nostres i les nostres lindyhoopers, com es coneixen els professionals d’aquest art musical, oferiran dues classes obertes al públic, dues Jam Session, perquè gaudiu, balleu i us divertiu amb el Swing en ple centre de Badalona.

El 3 de febrer ens trobareu enmig de la Plaça de la Vila. El 17 de febrer, Sant Tornemi, en aquest cas en plena Rambla, davant el Monument a Roca i Pi.

Amants del ball, fanàtics del Swing, no deixeu passar passar aquesta doble cita amb els lindyhoopers del Círcol i balleu amb nosaltres.

I si us animeu i voleu apuntar-vos als nostres tallers de Swing ho podeu fer enviant un correu a info@elcircol.cat

US ESPEREM!!