La disputa de l‘All Star de Copa Catalunya, organitzat per la FCBQ i La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, al Pavelló Nord de Sabadell va marcar la jornada, aturant la competició en les categories Júnior i superior.

Un All Star que va tenir a en Xesco Gotzens com a representant del Círcol Cotonifici. Ho va ser formant part de l’equip Blau, juntament amb els altres representants del grup 2 de Copa al Partit de les Estrelles. Davant d’un recinte ple a vessar, en Xesco va tenir una notable actuació, on va anotar 7 punts en 14 minuts de joc i amb ell a pista el seu equip va veure com es dotava d’aire fresc i un augment de ritme. I el més important, en Xesco i tots els presents al Pavelló vallesà, van gaudir d’una jornada molt especial de bàsquet, una Festa en tots els sentits que acabà amb el triomf del conjunt Blanc, el del grup 1.

[envira-gallery id=”6989″]

A la mitja part del partit, la Federació Catalana de Bàsquet va donar un trofeu commemoratiu a cada representant de Copa Catalunya per la seva presència a la competició. Ferran Mañe president de la secció va recollir el guardó en nom del Círcol, de la mà del senyor Joan Fa, President de la FCBQ. Agraïm des d’aquí el gest i el reconeixement a l’entitat i felicitem a tots els que han fet possible l’espectacle de l’All Star de Copa

 

Us portem un video del moment en què es presenta en Xesco com a membre de l’equip Blau en aquest All Star de Copa Catalunya 2018 representant el Círcol Cotonifici, en un muntatge espectacular de llums.

Més enllà de les estrelles de Copa a Sabadell, altres estrelles van brillar a Badalona. Els nois i les noies del Círcol van disputar aquesta jornada un pèl atípica, molt majoritàriament com a local i jugada tota a la matinal de dissabte. Jornada que ens deixa, com sempre, uns números, que són aquests.

L’Infantil masculí obria foc a La Plana vencent amb certa claredat al Sagrat Cor del districte de l’Eixample de Barcelona. Els de Jaume Lleal i Josep Boter van arrencar molt bé, prenent un coixí de 9 punts rapidament. La projecció es va aturar en sec i el Círcol no va tornar a carburar la màquina fins als darrers tres parcials del duel, per tancar-lo definitivament.

A la mateixa hora, el Mini femení de Roger Marcos i Jan Rubio encetaven el dissabte a Països Catalans amb victòria rotunda davant el Safa Claror, un altre conjunt de l’Eixample de Barcelona. Cal destacar, tot i que va faltar regularitat, la bona actitud i el bon treball en defensa.

A continuació, el Premià de Dalt va vèncer justament a un Infantil femení d’Aritz Tomàs que no va mostrar la millor cara ni les millors sensacions.

Seguim repassant la jornada a Badalona, en aquesta matinal esportiva al bàsquet de Can Cartrons, a Casagemes.

El Mini 2 es va veure aclaparat per un UBSA molt superior en físic i joc que va passar per sobre del Círcol de Marta Molina i Núria Arimont que van arrencar el matx sense anotar cistella, els primers tres períodes.

Simultàniament, bones notícies pel Premini femení de David Aldabert i Laura Casanova que vencien clarament al Femení Viladecans en un molt bon partit del Círcol que compensa una fluixa arrencada. L’equip demostra la cohesió i les sensacions positives que van mostrant durant les setmanes d’entrenament.

A continuació, el Premini masculí Círcol Gràfiques Venus va haver de treure el seu millor bàsquet i en un matx molt seriós aconsegueix doblegar al Sant Jordi de Rubí, en un duel molt amè i entretingut.

Igual d’amè i entretingut i ple d’emoció va ser el Mini 1 – Santa Coloma. El Círcol va jugar un gran bàsquet acompanyat d’un lluitador conjunt colomenc que va obligar a tenir molt encert a cistella perquè cap dels dos perdés l’estela del rival. Al final del partit, però, els badalonins perden el nord i es mostren erràtics. Amb els errors venen les presses i els nervis i el Santa Coloma ho aprofita per marxar definitivament de l’electrònic.

A Llefià, el Cadet B de Santi Rodríguez derrota clarament, en un duel desenfrenat i sense control, a un Sant Medir del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona clarament inferior però seriós i treballador a pista.

I a la pista de patinatge de Sant Josep, nou partit de l’Escola de Bàsquet, aquest cop davant el Joventut, on un cop més la diversió, el treball i l’adquisició dels valors sans de l’esport a través del bàsquet es van fer palesos.

Tot això a Badalona i en un matí de dissabte, que no és poc. A Mataró, trobem l’únic desplaçament del Círcol aquesta jornada. A l’Eusebi Millan, el Cadet Masculí Interterritorial va derrotar clarament al Boet en matx ajornat de la 12ena jornada de Lliga, en el partit que tancava el cap de setmana.

El mal estat de La Plana va fer suspendre el Júnior Preferent femení – Femení Sant Adrià, de la mateixa manera que per les mateixes circumstàncies es va suspendre el Júnior B – Joventut Les Corts, dissabte.

I així, tanquem una jornada d’estrelles a Sabadell, entre elles el Xesco, i a Badalona, amb els nois i noies més joves del Círcol que ens van fer gaudir d’una nova jornada de bàsquet que tancava el primer mes de l’any 2018.

Els de “El Final de la Jornada” tornem la setmana que ve, recuperant el format habitual amb el retorn de tota la competició i tots els equips del Círcol.

Fins a la setmana que ve

Salut i cistelles