Cap de setmana de Carnaval (que com veieu en la imatge de portada de la crònica vam celebrar com cal a la secció) marcada per dos ítems destacats: el descans dels equips de Promoció que va escurçar la jornada amb la participació només dels equips més grans; i la transmissió televisiva d’un nou partit del Círcol Cotonifici a Copa Catalunya gràcies a La Xarxa que mitjançant TV Badalona vam poder gaudir del partit a Sitges de la 15a jornada al grup 2 de la Divisió d’Honor del bàsquet català.

Aquí podreu gaudir de nou del partit. Agraïm la confiança i el suport de la gent de la Xarxa i TV Badalona que porten de nou les emocions del Círcol a Copa arreu del país.

I a aquí veieu  els resultats de la resta de la jornada

Resultats 10 -11 febrer

Amb el doble duel de l’Escola suspès dissabte al matí, la visita del Júnior masculí Interterritorial a Montgat obria foc a la jornada. El conjunt de Pere Lluís Corominas sempre va anar a remolc dels montgatins i malgrat anar aixecant mini parcials en contra de fins a 9 punts, en més d’una ocasió, al final, el cansament i un parell de triples va acabar de matar les aspiracions d’un Círcol que en absolut va fer un mal partit al Sílvia Domínguez.

Montgat - Junior A

Derrota del Júnior Interterritorial masculí a Montgat

Esportivament i, més enllà de la transmissió televisiva el Círcol Cotonifici va tornar de Sitges amb una gran victòria, igualant l’average perdut a La Plana al partit d’anada. Un factor molt important que pot tenir un gran valor al final de temporada.

Després d’un primer quart igualat el Círcol marca les primeres diferències al segon acte. Un moment arrauxat del Sitges fa que els garrafencs arribin al descans amb un triomf parcial, que es referma al tercer quart gràcies a un portentós joc interior que el fa arribar a guanyar d’11 punts. En aquest moment la reacció badalonina és fulgurant i just arrencar el darrer període el Círcol iguala el matx. Malgrat dominar de 6 punts a tres minuts pel final, l’emoció impera i el Sitges amb un triple que fa una corbata inversemblant està a punt de forçar la pròrroga. Al final, segon triomf consecutiu del Círcol en aquesta arrencada de la segona volta de Copa Catalunya.

Juli Sitges - Círcol

Juli Jiménez, tècnic del Círcol Cotonifici va destacar la victòria a Sitges com a molt important, en declaracions a l’Esport en Xarxa a TV Badalona

A la mateixa hora el Sots21 Preferent queia clarament a pista del La Salle Manresa.

Una mica més tard, per tancar el dissabte, el Círcol Pastisseria Catalunya derrotava clarament al ABB a Bufalà en un altre dels derbis badalonins al grup 3 de Tercera Catalana Masculina, malgrat el fluix inici de matx.

ABB - Sènior B masculí

Nova victòria al derbi a Bufalà del Círcol Pastisseria Catalunya

El gruix de la jornada es disputava l’endemà. Sobretot a La Plana en un Superdiumenge en clau femenina amb tres partits que ocupaven la matinal.

Obria foc el derbi entre el Júnior Preferent i el Joventut de Badalona. El Círcol surt molt adormit a pista i ho acabarà pagant car. Tot i que la segona part és més igualada, el mal es fa en la primera meitat on el coixí al voltant dels 20 punts en contra és insalvable.

Tot seguit, el Cadet Interterritorial canviava circumstancialment el dia i la pista habitual de joc per enfrontar-se al GEIEG UniGirona A, l’altre equip de la categoria del conjunt de la capital del Ter. En un bon partit, les noies d’Artur Grau mantenen el pols durant la primera meitat. A la segona, les gironines fan un pas endavant definitiu. Al retorn de vestuaris trenquen el matx.

El menú del Superdiumenge es tancà amb el partit de la Segona Catalana Femenina amb el Círcol Gesesport – CEJ L’Hospitalet i una gran victòria de les de David Palomares i Nerea Castro. Després d’un primer quart igualat, l’augment de prestacions a tots nivells i l’encert exterior les fa assolir un important coixí de 10 punts que sostenen fins a l’entrada del darrer acte. En aquests instants, les riberenques reaccionen i tornen a igualar el partit, dotant-lo d’una gran emoció. Al final del partit, el Círcol es mostra més fred i serè per aconseguir una important i merescuda victòria que els insufla de moral per anar fent camí a la permanència.

Sènior A femení - CEJ L'Hospitalet

Gran victòria del Círcol Gesesport davant el CEJ L’Hospitalet

Més enllà de La Plana, teníem activitat matinal en dos punts del Vallès Oriental. A La Roca, el Sènior C queia després d’una mala segona part on els badalonins veuen com els hi remunten 17 punts.

A Lliçà d’Amunt el Júnior B queia rotundament

A Calella, trobem el darrer partit Círcol del cap de setmana. El Cadet Interterritorial masculí va vèncer clarament a Calella.

Tanquem “El Final de la Jornada” amb dos ítems d’actualitat de secció

El Campus de Setmana Santa 2018 pren cada cop més forma. Ja podeu fer la preinscripció i reservar la vostra plaça. Com? Enviant un mail a area.tecnica.circol@gmail.com indicant nom i data de naixement. Del 25 al 29 de març viu la Passió del bàsquet per la Setmana Santa amb nosaltres. T’esperem!

https://www.facebook.com/basquetcircol/videos/1622575244478031/

 

I el segon apunt és per donar la benvinguda a FONT AGUDES com a col·laborador del Bàsquet Círcol. Des del passat mes de gener, aportant l’energia als jugadors del Círcol Cotonifici als partits que juga a casa amb les seves ampolles d’aigua mineral.
Moltes gràcies per la confiança i benvinguts a casa vostra.

Font Agudes

I així tanquem una setmana més el repàs setmanal del bàsquet a Can Cartrons. Els de “El Final de la Jornada” tornem la setmana que ve recuperant el format habitual. És a dir, amb tots els equips del Círcol en joc.

Fins a la setmana que ve

Salut i cistelles

Fins aleshores
Salut i cistelles