El Campus de Setmana Santa 2018 escalfa motors per una edició renovada de la gran setmana de bàsquet del Círcol durant les vacances de Pasqua.

Aquest any portem unes quantes novetats tant en el format del Campus com de la manera de formalitzar la vostra inscripció.

Aquest any el Campus de Setmana Santa es farà del 25 al 29 de març a la residència esportiva Àster a L’Hospitalet de l’Infant, com des de fa 4 anys. És un espai idoni per la realització d’activitats esportives en un entorn fantàstic amb pavelló, pistes exteriors, piscina i una gran casa de residència amb habitacions àmplies i molt ben condicionades.

Seran 4 dies de bàsquet més la visita OPCIONAL el Dijous Sant a Port Aventura

AIXÒ ÉS EL CAMPUS DE SETMANA SANTA AL CÍRCOL!!

https://www.facebook.com/basquetcircol/videos/1622575244478031/?t=0

 

La primera novetat és que aquest any sortirem diumenge 25 de març al matí per aprofitar el màxim el Campus.

Què heu de fer per apuntar-vos al Campus? Aquest any obrim un lloc web específic on trobareu el fulletó d’inscripció BLOG CAMPUS SETMANA SANTA CÍRCOL 2018 .

En aquest espai anirem actualitzant el què passi aquest Campus. Al mateix temps trobareu també la informació a les nostres xarxes socials amb l’etiqueta #campuscircol18

Un cop imprès el formulari l’heu d’enviar juntament amb el comprovant bancari a la Secretaria del Círcol en l’horari que trobareu a la imatge o al mail basquetcircolbdn@gmail.com. 

TENIU TEMPS FINS EL 19 DE MARÇ!! CORREU!!

Us esperem al Campus per gaudir de la Passió del bàsquet per Setmana Santa. El bàsquet de la vostra vida