El partit del Círcol Cotonifici a Copa Catalunya que el va enfrontar al Vedruna de Gràcia en un inusual horari de diumenge al migdia va ser el plat fort d’una jornada on van tornar a jugar tots els equips de la secció. Aquest partit a l’hora del vermut va ser l’escollit per la Federació Catalana de Bàsquet com Partit de la Jornada.

El repassem tot seguit. Aquest i la resta de la jornada. Abans panoràmica per repassar el món dels resultats.

Jornada que arrenquem dissabte al matí a Països Catalans amb un doble compromís d’equips femenins de la casa.


El Mini de Roger Marcos i Jan Rubio va vèncer en un fluix i irregular global partit al Corbera. Gràcies a pics momentanis de bon joc el Círcol va anar fent forat davant d’un sensiblement inferior conjunt baixllobregatí.A continuació l’Infantil d’Aritz Tomàs va anar de menys a més, al seu enfrontament amb el Canovelles. No és fins a inicis del tercer període que les badalonines prenen el pols al partit i comencen a imposar la seva llei fins al final.Canviem de pavelló i marxem a Llefià. Allà, el Cadet B de Santi Rodriguez s’enfrontaval Sama de Vilanova en el primer duel contra un equip de la capital del Garraf. Duel que acaba amb triomf rotund malgrat un joc irregular i poc vistós.

Ben diferent va ser el gran partit de l’infantil masculí a La Plana, que per un dia canviava l’hora de joc, Constància, disciplina, concentració i treball van ser les claus del triomf badaloní davant el Salle Bonanova de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona a l’hora del vermut.

Fora de Badalona, als primers compassos de la jornada trobem una increïble i sorprenent victòria. El Premini femení queia d’un punt a Sant Just a l’inici del darrer període. Al final, un gran parcial de 0-30 a favor els dóna el triomf en un bon partit en conjunt de les badalonines.

Triomf a Mollet del Mini 1 a pista del Sant Gervasi

A Sabadell, el Premini masculí Círcol Gràfiques Venus fa una gran segona part que compensa una fluixa primera meitat on va mancar duresa i constància. Al final, ajustat triomf a pista del Sant Nicolau, gràcies a un triple final.

Vilanova i Vic van ser focus d’activitat Círcol, a la tarda de dissabte.

En el segon partit entre el Círcol i un equip de la capital del Garraf, el Sots21 Preferent de Santi Rodríguez va guanyar en un partit molt dur i treballat a pista del Club Nou Bàsquet Vilanova, al pavelló Isaac Galvez.

A Osona, el Mini 2 femení queia clarament al Castell d’en Planes

Vic - MIni 2

Derrota a Vic del Mini 2

L’endemà va ser un diumenge molt positiu pel Círcol.A La Plana, el Cadet masculí Interterritorial derrotava clarament al Lliçà d’Amunt en un matx que domina abastamentt des d’un inici espectacular amb un parcial de 20-0, fins al final.

Tot seguit, tercera victòria consecutiva del Círcol Cotonifici a Copa Catalunya davant el Vedruna de Gràcia en el partit jugat circumstancialment a l’hora del vermut. Ambdós contendents van plantejar un duel igualat i incert en tot moment. A finals del segon període, el Círcol s’inspira i obté un important coixí de 9 punts. A la represa, el Vedruna no dóna el braç a tòrcer i malgrat que aquest coixí es manté, el Círcol ha de suar molt. I més ho farà al darrer quart. En aquest instant, els graciencs retallen marges a l’electrònic i amenacen la victòria local. Al final, però, el Círcol es mostra més fred que el rival i, aprofitant errors no forçats dels barcelonins, aconsegueix una nova victòria, camí a la permanència.

Sènior A - Vedruna

Victòria molt important del Círocl Cotonifici davant el Vedruna de Gràcia

També us portem bones notícies de la resta de la jornada, malgrat el que us diguin els números.

A Sant Josep, el derbi Cadet Interterritorial femení va ser groc-i-lila, gràcies als darrers 4 minuts del matx. I és que el Círcol Gràfiques Venus va fer un grandiós partit, a pista de les colíders, mostrant una gran millora. Un altre pas endavant.

I a Manresa, en l’únic desplaçament dominical del dia, el Júnior Femení Preferent de Miki Segura i David Aldabert va fer el millor partit de la temporada on es va mostrar concentrat i ficat en tot moment davant del conjunt bagenc el millor equip de la Lliga.

La tarda a La Plana no podia començar millor pels interessos del Círcol. Després de més de dos mesos, el Júnior masculí Interterritorial tornava a guanyar. I ho feia en un derbi davant el Badalonès en un gran partit de bàsquet on l’actitud per sobreposar-se a moments de flaquesa i de domini rival. Malgrat que el joc no és regular, la bona defensa en moments clau marca el triomf. El Círcol domina de fins a 18 punts. La zona posterior del Badalonès encalla l’atac blau. Als darrers instants amb el marcador ajustat, per fi el Círcol allunya fantasmes i amb bon bàsquet assoleix per fi el triomf.

Junior A - Badalonès

Victòria del Júnior A al derbi amb el Badalonès a La Plana

Tot seguit, el derbi a la Tercera Catalana masculina el Círcol Pastisseria Catalunya va guanyar al Llefià.  Triomf en un matx molt espès davant d’un equip cortit i expert a la categoria que va fer valer la veterania per competir fins al final

I a la Segona Catalana Femenina, al pavelló de Llefià, les tornes es giren. Les taronges vencen al Círcol Gesesport en un matx ajustat però que sempre va dominar les llefienques.

Tanquem d’aquesta manera el repàs del cap de setmana esportiu. En el repàs de la setmana d’actualitat a la secció us hem de dir que ja hem obert el període d’inscripcions al Campus de Setmana Santa del Círcol. Al blog del Campus Setmana Santa 2018 i a aquest article de la web del Círcol trobareu el fulletó d’inscripció i tota la informació.

Els de “El Final de la Jornada” tornem la setmana que ve en la jornada que tancarà el mes de febrer al bàsquet a casa nostra.

Fins aleshores

Salut i cistelles